Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată apartamentul de lux pe care vrea să-l vândă Carmen Șerban. Artista vrea să se mute la Londra

Cum arată apartamentul de lux pe care vrea să-l vândă Carmen Șerban. Artista vrea să se mute la Londra

Carmen Serban vrea sa se mute din Romania

Carmen Șerban vrea să-și vândă una dintre locuințele din țară, pentru a se muta la Londra. Mai exact, este vorba despre un apartament de lux, din Capitală, în care a investit mii de euro. Designul interior al locuinței este unul aparte și este gândit de Carmen Șerban.

Cum arată apartamentul de lux pe care vrea să-l vândă Carmen Șerban. Artista vrea să se mute la Londra

Carmen Șerban și-a luat fanii prin suprindere atunci când a anunțat că vrea să se mute în Anglia și că-și vine apartamentul luxos din Capitală. Locuința din Pipera valorează mii de euro, având în vedere investițiile pe măsură pe care le-a făcut artista de-a lungul anilor. Mobila apartamentului de exemplu, a fost făcută la comandă și a costat 5.000 de euro.

DECIZIE ȘOC! VINDE TOT ȘI PLEACĂ DIN ȚARĂ! VEZI UNDE VREA SĂ SE MUTE CARMEN ȘERBAN – StarPopular.ro

De altfel, bucătăria imobilului este dotată cu aparatură de ultimă generație, spune artista.

”Este 100 de euro rola de tapet. Mobila este făcută la comandă de o firmă care face mobilă pentru un hotel de cinci stele. Patronul este și finul meu, i-am botezat băiețelul. Am dat 5.000 de euro, dar dacă o luam din altă parte mă ducea totul la 8.000 – 9.000 de euro. Bucătăria este mobilată cu aparatură de ultimă generație. Mașina de spălat vase este nou-nouță”, a declarat Carmen Șerban, pentru Antena Stars.

o parte din în apartamentul pe care carmen serban l-a pus la vânzare

Apartamentul este făcut după bunul plac al lui Carmen Șerban. Cel mai probabil, cu suma cu care-l va vinde își va achiziționa un alt apartament în Londra. Cântăreața a luat decizia de a se muta din România, odată cu pandemia.

o parte din în apartamentul pe care carmen serban l-a pus la vânzare

”Am făcut apartamentul ca pentru mine, am zis că o să locuiesc aici, dar anul trecut, odată cu pandemia, mi-am reorganizat gândurile pentru viitor. Și pentru că am primit și rezidență permanentă pentru Anglia, am zis să-l vând pe acesta și să-mi iau în Anglia ceva. Vreau să stau și în Anglia și la București”, a spus Carmen Șerban.

Carmen Șerban: ”Designul este făcut de mine”

Un alt lucru pe care l-a punctat Carmen Șerban este că designul apartamentului este gândit de ea. Nu are cursuri de design interior, dar spune că are îndemânare în acest domeniu, deoarece tatăl ei a fost maistru constructor.

”Tot designul este făcut de mine, eu sunt fată de constructor. Tatăl meu a fost maistru constructor și eu pun tapet de la 9 ani. Eu cu un meseriaș l-am pus. Chiar vreau să fac un curs de design interior”, a declarat Carmen Șerban la Antena Stars.

Carmen Șerban mai are o casă la Timișoara.

„Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra.”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: