Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu. Imobilul costă 550.000 de euro

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu. Imobilul costă 550.000 de euro

GALERIE FOTO (3) Cum arată apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu.

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu. Fostul președinte al României a părăsit vila de protocol din primăverii și s-a mutat, recent, într-un apartament de jumătate de milion de euro. Este vorba despre un apartament de lux, din centrul Capitalei, care face dintr-un ansamblu rezidential.

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Traian Băsescu. Imobilul costă 550.000 de euro

Traian Băsescu s-a mutat din vila de protocol și s-a mutat într-un apartament de lux din centrul Capitalei. Imobilul costă 550.000 de euro si face parte dintr-un ansamblu rezidential dezvoltat de către omul de afaceri Dan Șucu. Fostul presedinte al României a fost nevoit să se mute din vila de protocol, pe motiv că a fost colaborator al Securității.

Băsescu s-a mutat într-un penthouse de lux, la ultimul etaj. Potrivit ultimelor estimări de pe piața imobiliară, valoarea apartamentului se ridică la 550.000 de euro. Ansamblul rezidentail se află în Sectorul 1, chiar în vecinătatea parcului Cireșarii, care a fost inchis, chiar de pe vremea când Băsescu era primarul Capitalei. De la 1 iunie, parcul a fost redeschis, iar fostul președinte poate să își ducă nepotii in parc.

Traian Băsescu a fost declarat colaborator al securitătii

Fostul lider al țării, în vârstă de 70 de ani, a fost declarat colaborator al Securității pe 23 mai, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. În urma deciziei ÎCCJ de colaborare cu Securitatea, Traian Băsescu a pierdut drepturile cuvenite fostilor sefi de stat, printre care și dreptul de a mai locui in vila de protocol din zona Primăverii, de unde a fost nevoit să se mute recent. „Este o situaţie normală, n-aş intra în detalii. Cert este că astăzi i-am chemat să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. Se termină azi”, a spus fostul preşedinte. Intrebat despre faptul că RA-APPS insista să se mute din vială, Băsescu a spus că nu a insistată: ”RA-APPS a fost cea mai decentă instituţie, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somaţii, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituţie dintre toate instituţiile statului”.

Traian Băsescu a declarat că statul nu ar trebui să se comporte astfel cu foștii ei președinti. ”Ştiţi ceva, un stat care-şi batjocoreşte foştii preşedinţi n-are decât să fie tratat de foştii preşedinţi cum îi tratează el. Aşa că ce-mi dă statul am să-i dau şi eu, n-am obligaţia să-i dau altceva„, a afirmat Traian Băsescu.

Întrebat dacă se impune o majorare a pensiilor, Traian Băsescu a afirmat că oricine în momentul de faţă are nevoie de bani, în special cei cu venituri mici.”Categoric ceva trebuia făcut, dar trebuiau gândite alte surse. Dacă ar fi utilizat cei 16 miliarde de euro pe care îi au la dispoziţie din 2014, când ţipa Ponta că sunt prea puţini cei 42 de miliarde, iată că am ajuns în ultimul an de utilizare a banilor şi avem 16 miliarde necheltuiţi. Câte locuri de muncă şi contribuţii la bugetul de stat, dacă aceşti bani ar fi fost utilizaţi”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: