Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată astăzi Cati de la „Insula Iubirii”. Răzvan este istorie, iar ea radiază de fericire

Cum arată astăzi Cati de la „Insula Iubirii”. Răzvan este istorie, iar ea radiază de fericire

GALERIE FOTO (3) cati

Emisiunea „Insula Iubirii” este urmărită de către telespectatori cu sufletul la gură. Oamenii sunt dornici să vadă modul în care evoluează cuplurile sosite în Thailanda pentru a-și pune la încercare relația. În unul dintre sezoanele trecute, cea mai discutată relație a fost cea dintre Răzvan și Cati. Din păcate, cei doi nu au trecut testul insulei, iar povestea lor de dragoste a ajuns la final odată ce au ajuns în România. Iată cum arată astăzi Cati.

Cum arată astăzi Cati de la „Insula Iubirii”. Răzvan este istorie, iar ea radiază de fericire

Răzvan și Cati au fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate cupluri care și-au pus la încercare relația în Thailanda. Cati a fost adesea subiectul criticilor în timpul emisiunii, fiind acuzată că nu îndeplinește rolul de mamă în mod corespunzător. Acuzațiile au provenit chiar de la Răzvan, partenerul său de viață la momentul respectiv. El a dezvăluit că la o petrecere de Revelion, atât el cât și Cati au consumat droguri, în ciuda faptului că fiul ei se afla în camera alăturată. Acest incident a condus la un moment memorabil al emisiunii, când Radu Vâlcan a pronunțat cuvintele: „Cati, nu te mai droga!”

cati
Cati radiază de fericire

În timpul emisiunii, Răzvan a acordat atenție exagerată mai multor ispite și nu s-a ferit să-și vorbească de rău partenera de fiecare dată când a avut ocazia. Așadar, nu este de mirare că, odată reveniți în România, cei doi au decis să pornească pe drumuri separate și să pună punct poveștii lor de dragoste.

Cati
Cati a fost aspru judecată în timpul emisiunii

Cati este neschimbată și nu a îmbătrânit deloc

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar Cati l-a dat uitării pe Răzvan și radiază de bucurie. Cel puțin asta reiese dacă aruncăm o privire asupra celor mai recente fotografii pe care fosta concurentă le-a distribuit în mediul online.

Cati pare neschimbată din punct de vedere fizic. Are o formă fizică la fel e bună și nu a trecut printr-o schimbare radicală de look! Diferă, însă, zâmbetul pe care-l afișează și care lipsea în perioada în care forma un cuplu alături de Răzvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: