Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată astăzi celebra vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. A ajuns o ruină și nimic nu mai amintește de luxul de odinioară

Cum arată astăzi celebra vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. A ajuns o ruină și nimic nu mai amintește de luxul de odinioară

GALERIE FOTO (10)

Irinel Columbeanu, cunoscut cândva ca unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din România, se află acum într-o situație dificilă, pierzându-și întreaga avere și locuind într-un azil pentru bătrâni. Cea mai emblematică proprietate a sa, vila din Izvorani, care a fost subiect de discuție intensă chiar și în media, a fost distrusă în totalitate într-un incendiu devastator. Acest loc a fost fosta sa reședință extravagantă, unde a avut numeroase relații romantice cu femei care ar fi putut defila oricând pe podimuri și a format o familie cu Monica Gabor.

Cum arată astăzi vila somptuoasă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani. A ajuns o ruină și nimic nu mai amintește de luxul în care se scălda afaceristul aici

Fostul om de afaceri a văzut cum de averea sa s-a ales praful și pulberea și locuiește acum într-un azil pentru vârstnici. Irinel Columbeanu este nevoit să plătească lunar aproximativ 3.000 de lei pentru a beneficia de cazare și servicii de îngrijire în centrul destinat persoanelor în vârstă.

Înainte de a ajunge în această fază a vieții sale, Irinel Columbeanu a trăit într-o vilă impresionantă din Izvorani, dotată cu o piscină atât interioară, cât și exterioară, precum și cu opere de artă valoroase care dădeau o notă de rafinament pereților perfect finisați.

În urma dificultăților financiare pe care le-a întâmpinat, Irinel Columbeanu nu a suferit doar pierderi în ceea ce privește afacerile și averea sa, ci și-a văzut confiscată faimoasa sa vilă, care la momentul respectiv era una dintre cele mai impresionante din țară.

Proprietatea, care cândva emana lux și opulență, a intrat sub administrarea băncii din cauza imenselor datorii acumulate de fostul om de afaceri. Ceea ce era odată o vilă impresionantă, ideală pentru oricare persoană care visează să ducă o viață desprinsă din povești, s-a metamorfozat într-o clădire abandonată, cu ferestre și uși sparte și un acoperiș grav deteriorat. În interior, se mai găsesc câteva tablouri și obiecte care au fost deținute de Columbeanu în perioada în care locuia acolo.

Cu trei ani în urmă, vila lui Irinel Columbeanu a fost cuprinsă de un incendiu, iar urmele daunelor sunt încă vizibile, în special în ceea ce privește acoperișul. La momentul respectiv, fostul om de afaceri a comunicat că incendiul a izbucnit în subsolul locuinței, unde avea loc o petrecere de Halloween.

„Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, povestea Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani.

Irinel Columbeanu a infirmat zvonurile conform cărora ar fi fost contactat de Mr.Pink

Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri cu privire la viața pe care o trăiește în prezent la azil și a ținut să facă mai multe clarificări. În primul rând, Irinel Columbeanu a infirmat zvonul potrivit căruia actualul partener al Monicăi Columbeanu l-ar fi sunat ș i-ar fi propus să vină în Statele Unite ale Americii, unde va avea plătită cazarea la un azil și va beneficia de șansa de a-și vedea fiica frecvent.

Conform lui Irinel, chiar dacă ar fi primit o asemenea propunere, el nu ar fi putut să o accepte pentru că starea lui de sănătate nu-i permite să călătorească cu avionul până în Los Angeles.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Irinel Columbeanu susține că fosta sa soție a renunțat la orice obligație prin faptul că i-a încredințat fiicei lor, Irinuca, responsabilitatea de a gestiona această situație. Fostul om de afaceri menționează că adolescenta îl contactează aproape săptămânal pentru a verifica starea sa de sănătate și cum se descurcă. De asemenea, el confirmă din nou că doar fiica sa l-a sprijinit financiar, oferindu-i suma de 200 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: