Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan. Cezar cântă și el, dar nu e la fel de faimos FOTO

Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan. Cezar cântă și el, dar nu e la fel de faimos FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan

Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan. Cezar are 11 ani și deja a cucerit internetul. Nu este la fel de faimos ca sora sa, însă are toate șansele să devină unul dintre artiștii de top.

Cleopatra Stratan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu există om în România care să nu cunoască versurile: ”Ghiță, te aștept diseară la portiță…”. Fiica cunoscutului artist Pavel Stratan a  crescut și a devenit o adevărată artistă, atât prin piesele pe care le scoate cât și prin atitudinea pe care o are în videoclipurile acestora.  Melodiile ei se aud la radio și pe TV, iar pe youtube are milioane de vizualizări.  În ultima vreme, fratele artistei a apărut din ce în ce mai mult în spațiul public și a lansat melodii cu un puternic mesaj emoțional.

Versurile melodiilor pe care le cântă mezinul familiei Stratan au atins la suflet mii de oameni. Alături de sora sa, a emoționat o țară întreagă.

Cum arată azi fratele Cleopatrei Stratan. Cezar cântă și el, dar nu e la fel de faimos FOTO

Cleopatra Stratan a făcut publică o fotografie dintr-un club de fițe din capitală. Alături de ea se află tatăl ei, Pavel Stratan, cât și fratele ei mai mic, Cezar. Cleopatra și Pavel Stratan au purtat ținute elegante, în timp ce mezinul familiei și-a făcut apariția într-un tricou galben. Micuțul Stratan afișează un zâmbet care ar putea fura inima oricărei femei. Lângă fotografie, artista a adăugat descrierea: ”Familie” și multe inimioare, semn că își pretuiește foarte tare tatăl și fratele.  Fotografia a fost apreciată de mii de oameni, iar comentariile au curs lanț.

 

View this post on Instagram

 

Familyyyy❤️❤️

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Așa cum Cleopatra s-a transformat din fetița inocentă care îi cânta lui Ghiță într-o femeie sexy și atrăgătoare, ne putem aștepta ca fratele său să rupă inimile fetelor în vreo 2-3 ani.

Cezar lucrează la cariera sa artist de la vârsta de doi ani. Atunci a început să cânte la chitară. Pavel Stratan, mândru de talentul fiului său a distribuit videoclipul pe youtube.  Chiar dacă performanța sa nu era una demnă de invidiat, se vede pasiunea cu care micuțul dorea să reproducă sunetele pe care tatăl său le scotea. Îl acompania cu mare succes, iar în prezent Cezar a lansat deja 2 melodii: ”Mami”- alături de sora sa, Cleopatra Stratan și ”Altă dată” – în compania unei domnișorici la fel de mică și talentată ca și el, Eva Maria.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: