Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce a renunțat la acidul din buze: „Singurul regret este ca nu am..”

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce a renunțat la acidul din buze: „Singurul regret este ca nu am..”

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu a luat o decizie foarte importantă în legătură cu aspectul său fizic. După ani întregi de proceduri la nivelul feței, vedeta a renunțat la acidul din buze. Încântată de rezultat, a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online cum a luat această decizie.

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce a renunțat la acidul din buze: „Singurul regret este ca nu am..”

Bianca Drăgușanu a uimit întotdeauna prin aspectul său fizic, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. A trecut prin numeroase transformări, iar la vârsta de 39 de ani reușește să arate pur și simplu impecabil.

Vedeta a fost mereu ținta cârcotașilor, care mereu au găsit un nou motiv să se ia de ea. A fost acuzată că seamănă prea mult cu o păpușă, că este mult prea slabă, dar niciuna dintre aceste remarci nu a oprit-o să continue procesul pe care l-a început. A mărturisit nu doar o dată că este dispusă să facă orice sacrificiu pentru a ajunge la aspectul fizic dorit, chiar dacă asta înseamnă să treacă pragul medicilor esteticieni de mai multe ori.

Recent, Bianca a șocat însă prin noua procedură pe care și-a făcut-o. De obicei, optează să facă modificări sau să apeleze la proceduri de ultimă tehnologie, dar de data aceasta a decis să renunțe la ceva: buzele ei mari. Încă de la debutul pe micile ecrane, a apelat la injectarea acidului în buze, pentru un zâmbet perfect. Acum însă, se pare că vrea sa devină mult mai naturală.

Încântată de rezultat, le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram prin ce procedură nouă a trecut. A mers tocmai până la Cluj pentru topirea acidului și nu a fost deloc dezamăgită.

”Nici eu nu ma asteptam, dar ce sa vedeti?! Mi-a topit acidul din buze! Singurul regret este ca nu am facut aceasta procedura mai devreme. Deja arata extraordinar. Tot la dna dr, la mi-am facut si renumita procedura, cat eyes”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile sale estetice

Deoarece și-a făcut atât de multe proceduri și a fost criticată în repetate rânduri, mulți s-ar fi așteptat ca Bianca Drăgușanu să se oprească din a-și face modificări. Ei bine, vedeta are o surpriză pentru toți răutăcioșii: este foarte mândră de felul în care arată, așa că nu intenționează să înceteze cu procedurile. Are o imagine clară despre modul în care dorește să arate, o face pentru ea, așa că nimeni n-ar trebui să-și dea cu părerea în ceea ce privește corpul său.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: