Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Carmen Chindriș înainte de a fi celebră FOTO

Cum arăta Carmen Chindriș înainte de a fi celebră FOTO

GALERIE FOTO (5)

Carmen Chindriș este unul dintre cei mai în vogă artiști în momentul de față. „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, ”Două perechi” sau ”Suc” sunt unele dintre piesele cele mai cunoscute ale ei și care au ajuns la inimile românilor. Cum arăta tânăra înainte de a fi iubită de o țară întreagă?

Cum arăta Carmen Chindriș înainte de a fi celebră FOTO

Carmen Chindriș este originară din Sighetu Marmației și dintotdeauna a avut o frumusețe naturală, cu care iată că i-a cucerit pe români. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani, iar astăzi face furori cu Taraful Rutenilor.  Melodiile ei ajung mereu în top, deoarece adună milioane de vizualizări. Iată mai jos câteva poze dinainte de a fi cunoscută în țara întreagă, scrie wowbiz.

Carmen Chindriș, melodii în 11 limbi

Carmen Chindriș are melodii în 11 limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, română, portugheză, greacă, japoneză, maghiară și rusă. Tânăra a absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj, secția de Canto. Știe să cânte, de altfel, și la chitară, iar în trecut a cântat și într-un ansamblu de muzică populară. Mai târziu, melodia „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, cu peste 25 de milioane de vizualizări, i-a adus celebritatea.

„Noi am început în 2016 cu Taraful Rutenilor şi am încercat cu un total alt stil, interbelic. Mai multă lume ne apreciază după această piesă. Avem încă o piesă nouă pe care vrem să o lansăm în curând. O să mai mergem puţin pe stilul acesta amuzant şi drăguţ şi o să facem şi o piesă mai serioasă. Atunci când compunem versurile ne gândim la un subiect comun, cunoscut de toată lumea, în care să se regăsească cât mai mulţi oameni.”, a menționat Carmen.

Unul dintre românii pe care i-a cucerit Carmen Chindriș este Mihai Bendeac. Invitată la iUmor, tânăra a făcut furori cu melodia ei ”Ziua în care tu m-ai sărutat”.

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor la iUmor - YouTube

Tânăra se bucură acum de invitații la nunți pentru personalități celebre, precum Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.

Bombă în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret | Click mobile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: