Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa bântuită a Ioanei Popescu. Imagini de coșmar VIDEO

Cum arată casa bântuită a Ioanei Popescu. Imagini de coșmar VIDEO

Cum arată casa bântuită a Ioanei Popescu

Casa bântuită a Ioanei Popescu a intrat în atenția presei, după ce vedeta a povestit că se teme pentru viața ei. Iată toate detaliile!

Cum arată casa bântuită a Ioanei Popescu

Ioana Popescu a primit de la străbunicul ei o casă destul de veche pe care vedeta o promovează ca fiind bântuită. Aceasta chiar se teme pentru viața ei. Iată de ce!

Tot vedeta susține că în respectiva casă nu simte frică, deși există fantome, deoarece au murit cinci persoane din familia ei acolo:

„Este casa străbunicului meu care acum ne aparține nouă. Străbunicul, comisarul Negrescu, care a fost împușcat chiar în fața casei de fasciști. Această casă are o poveste foarte creepy. Eu acum, fiind tutorele mamei, trebuie să am grijă și de acest imobil. Toată lumea mă întreabă de ce nu am făcut modificări. În primul rând, pentru că nu am avut bani. Îmi pare rău că nu este modernizat, dar nu am avut bani. Este o casă cu două etaje. Au murit cinci persoane din familia mea aici de aceea pot să spun că este bântuită. Eu nu vreau să o vând, mie nu îmi e frică de fantome, nu îmi e frică de blesteme, nu îmi e frică de nimic.”, a spus Ioana Popescu, la Antena Stars.

Ioana Popescu este amenințată să își vândă casa primită moștenire

În urma revendicării moștenirii, Ioana Popescu a început să primească fel și fel de amenințări de la interlopi, susține ea, pentru a vinde cât mai rapid proprietatea.

„Ieri abia am aflat de la mama lui Daniel Onoriu și, dintr-una în alta, am discutat și despre acest lucru. Ea mi-a spus că a auzit de această situație și că eu le stau în cale. Eu cred că sunt niște interlopi, cred că fac parte dintr-un clan. Cert este că eu sunt amenințată.”, a spus Ioana Popescu pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: