Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa lui Tzancă Uraganu? Toate scaunele şi draperiile sunt “suflate” cu aur

Cum arată casa lui Tzancă Uraganu? Toate scaunele şi draperiile sunt “suflate” cu aur

GALERIE FOTO (4) Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganul este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi, iar averea lui a crescut pe măsură ce a devenit din ce în ce mai cunoscut. Iată cum arată casa manelistului, care este, de fapt, un palat în adevăratul sens al cuvântului.

Cum arată casa lui Tzancă Uraganul. Este un adevărat palat

Tzancă Uraganul a reușit să strângă o avere din cântări și din faima pe care a obținut-o pe platforma YouTube. Acesta are un adevărat palat, o vilă cu două etaje în Ploiești. Fotoliile acestuia, dar și canapelele sau draperiile sunt suflate cu aur, pentru că lui Tzancă Uraganul îi place nespus luxul. De altfel, chiar el recunoaște acest lucru. Din decembrie 2017, Tzancă Uraganul se bucură de această vilă împreună cu familia sa.

„Mulţumesc lui Moș Nicolae pentru încă o locuinţă. Dumnezeu dă omului doar după sufletul lui! Doamne ajută la toată lumea ..!!!”, a scris artistul la acel moment, după ce și-a luat casa.

Ce avere are Tzancă Uraganul: „Nu sunt așa bogat cum crede lumea”

Totuși, Tzancă Uraganul spune că lumea crede că este mai bogat decât arată realitate. El se descurcă bine, în ciuda acestor afirmații, pentru că abia ce și-a cumpărat un Lamborghini Aventador în valoare de 400.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, a declarat Tzanca Uraganul.

Mai mult, el chiar voia să își ia un avion personal, dar fanii l-au criticat imediat.

„Ai bani de ai înnebunit și tu avion îți mai trebuie că-n rest ai de toate…Acum urmează să îți iei și un Iaht…Mai bine ți-ar stă într-un elicopter…Nu stai comod în avionu asta cumetre, și dacă mai faci multe reclame lumea e invidioasă și îmi e de dată asta să nu-ți sare dantură pe acolo de la invidioși, ai grijă”, au scris fanii manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: