Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

GALERIE FOTO (7) Cum arată casa soților Petre

Cum arată casa soților Petre. Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 4. Cei doi au demonstrat că fac o echipă minunată atât în cadrul competițiilor, cât și în viața privată. Dansatorii și-au deschis ușile casei și le-a arătat tuturor locul în care se simt cel mai bine și pe care îl numesc „acasă”.

Cum arată casa soților Petre. Elwira și Mihai locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă

Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express. Cei doi au avut parte de o adevărată aventură și au demonstrat că sunt un cuplu perfect. Au dovedit că pot trece împreună peste orice obstacol, indiferent de situație. Mihai și Elwira locuiesc de 11 ani într-o vilă spectaculoasă, situată aproape de natură. Aceștia s-au mutat la curte înainte de a deveni părinți, iar acum acesta a devenit un cămin pentru ei.

Recent, Elwira și soțul ei au prezentat locurile favorite din casă, în clip video postat pe Youtube de storia.ro. Cei doi soți au amenajat un loc pentru citit, dar în timp s-a transformat în locul de joacă pentru fetițele lor. De asemenea, Elwira a mărturisit că a vrut să aibă o bucătărie deschisă pentru a putea să le monitorizeze pe fiicele sale când face mâncare. Dansatorul le-a prezentat fanilor și colțișorul în care a ținut ore de dans în perioada de pandemie. Coregraful a mărturisit că s-a simțit bine, deși nu este un loc foarte spațios.

Cum s-a schimbat relația lui Mihai și a Elwirei Petre, după finala Asia Express

Mihai și Elwira Petre au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express. Cei doi a impresionat cu relația lor, iar fanii lor au fost curioși să afle cât de mult s-a schimbat viața lor după ce s-au întors din aventura vieții lor. Cei doi au vorbit într-un interviu despre experienta trăită în Asia Express. Întrebați dacă au existat certuri în perioada concursului care nu au apărut la televizor, Elwira a dat un răspuns sincer. „Cred că s-a văzut foarte bine la televizor. Discuții au existat în fiecare pereche din „Asia Express. Presiunea a fost extrem de mare, la un moment dat, căci după un timp anume totul se acumula: lipsa de mâncare, oboseala fizică, oboseala psihică.

 „In Asia Express nervii se strâng și explodezi în momente critice în care ar trebui să fii calm și stăpân pe tine. Norocul nostru este că eu și Mihai ne cunoaștem foarte bine și știm, după atâția ani împreună, cum să reacționăm la stres și la emoții.Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate.”, a povestit Elwira.

De asemenea, Mihai a spus că s-au bazat pe legătura specială dintre ei și nu au luat experiența emisiunii ca pe un test. „Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă „Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai.”, a mai spus ea, pentru VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: