Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea? A împlinit o lună

Cum arată cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea? A împlinit o lună

GALERIE FOTO (3)

Vă vine să credeți sau nu, micuța Leah Maria are deja o lună de viață. Părinții ei i-au făcut cunoștință cu ”blitz-ul” filmând-o într-un nou episod de vlog. Fanii s-au bucurat, așadar, să vadă cum arată cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea.

Cum arată cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea?

Leah Maria a întregit „tabara” fetelor în familia Serea-Sînă, fiind cea de-a treia fetiță a vedetei. Ea a venit pe lume acum o lună, într-un spital privat, în urma unei operații de cezariană.
Prima lună din viața micuței a decurs perfect normal, fericiții părinți mărturisind că Leah Maria e perfect sănătoasă. Singura care pare să aibă ceva de furcă este chiar proaspăta mămică.

Cum arată cel de-al șaselea copil al Ancăi Serea
Leah Maria a împlinit o lună de viață

Anca Serea a recunoscut în cel mai recent episod de vlog că se trezește la fiecare două ore și jumătate pentru a-și hrăni fetița. „E cel mai mâncăcios copil al nostru”, a mărturisit Adi Sînă. Chiar și așa, familia Sînă-Serea este energică și pregătită pentru noul capitol din viața lor. Ava și Noah merg acum la școală, așa că mamica Anca are multe pachețele de făcut dimineața.

Anca Sînă Serea, într-o formă de zile mari

N-a trecut decât o lună de când a născut, însă Anca Serea și-a reluat deja activitatea profesională. Fosta știristă s-a prezentat ieri seară la o petrecere care a strâns laolaltă toată lumea bună a showbizului românesc.

anca serea dupa naștere
Anca Serea, prima apariție publică după naștere

Îmbrăcată într-o creație Gerard Darel, Anca Serea a arătat impecabil la doar o lună după ce a devenit mamă a șasea oară. Vedeta a purtat o rochie de lungime medie, care-i urma fidel linia corpului, punându-i în evidență talia deja subțire.

Citește și Anca Serea a născut! Ce inseamna numele celui de-al șaselea copil

foto: Anca Serea Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: