Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Claudia Radu, concurenta de la Chefi la cuțite, după ce a slăbit enorm

Cum arată Claudia Radu, concurenta de la Chefi la cuțite, după ce a slăbit enorm

GALERIE FOTO (4)

Claudia Radu, concurenta de la Chefi la Cuțite, nu încetează să surprindă. Claudia s-a apucat de sport pentru a ajunge la forma dorită și pentru a scăpa de kilogramele în plus. TRansformarea este una incredibilă!

 

Cum arată Claudia Radu, după ce a slăbit

Claudia Radu s-a numărat printre cele  mai apreciate apariții din cadrul celebrului show ”Chefi la cuțite”, sezonul 8. Claudia a ținut să demonstreze tuturor că este un exemplu demn de urmat. Fosta concurentă s-a pus pe slăbit și a dat multe kilograme jos. Transformarea concurentei este una incredibilă. Claudia nu a ținut ascuns acest lucru și a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii  cu corpul său dinainte și după ce a slăbit. Concurenta nu are de gând să se oprească aici, ci vrea să continue lupta cu kilogramele în plus.

Bruneta a reușit să srângă o comunitate mare de fani pe rețelele sale de socializare, motiv pentru care a ales să fie cât mai deschisă cu fanii. Concurenta de la Chefi la Cuțite a explicat cum a reușit să slăbească și care este marele său secret.

Fosta concurentă a mărturisit că are un stild e viață sănătos, bogat în alimente naturale și consumă foarte multe fructe și legume.

Foarte mulți dintre voi m-ați întrebat ce dietă țin. Cu această postare țin să vă spun ca NU țin nicio dietă. Nu îmi place cuvântul ăsta, m-a urmărit toată viața și numai când îl aud intru în depresie.😬 Ceea ce fac eu este un stil de viață pe care vreau să îl mențin în permanență. Din luna septembrie am renunțat la tot ce înseamnă alimente procesate din magazine (dulciuri, mezeluri, produse de patiserie/cofetărie, sucuri de orice fel) si am o alimentație bazata pe o varietate foarte larga de fructe, legume, verdețuri, leguminoase”, a scris fosta concurentă pe contul său de Instagram.

 

Secretul concurentei

Piesa de rezistență a concurentei este sala de fitness și hidratarea. Semifinalista de la ”Chefi la cuțite” a ținut să precizeze că nu sare niciodată peste micul dejun și că tot ceea ce mănâncă este gătit de ea, în casă. Mai mult, Claudia Radu i-a îndemnat pe toți cei care au probleme cu greutatea să îi urmeze exemplul, fiind de părere că oricine poate face acest lucru.

”Plus miscare zilnic si foarte multa apa. 💪💪💪🦵🦵🦵 Iar tot ce mananc incerc sa gatesc acasa si nu mai sar deloc peste micul-dejun. Sunt lucruri pe care le poate urma oricine si care au efecte foarte benefice pentru corpul nostru. Nimic complicat, doar o alimentație mai sanatoasa, miscare si multa vointa. 🙂🙂🙂”, a mai spus Claudia Radu.

 

Claudia a fost victima bullying-ului

Claudia Radu a fost victima bullying-ului în școala generală, din cauza greutății sale. Copiii o umileau din cauza aspectului fizic și o porecleau, de cele mai multe ori.

”Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a povestit Claudia Radu în cadrul emisiunii unde a fost semifinalistă.

Bruneta a mărturisit că a avut nevoie de mult timp pentru a scăpa de complexele din copilărie.

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a mai explicat Claudia.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: