Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată copiii Ilenei Lazariuc și a lui Ion Țiriac Jr. Imagini rare cu Nicholas și Alexandru

Cum arată copiii Ilenei Lazariuc și a lui Ion Țiriac Jr. Imagini rare cu Nicholas și Alexandru

GALERIE FOTO (4) Cum arată copiii Ilenei Lazariu și a lui Ion Țiriac Jr

Cum arată copiii Ilenei Lazariu și a lui Ion Țiriac Jr. Ileana Lazariuc se poate declara o femeie împlinită. Vedeta are doi copii minunați împreună cu fiul lui Ion Țiriac, iar ani la rând i-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Cum arată Nicholas și Alexandru?

Cum arată copiii Ilenei Lazariuc și a lui Ion Țiriac Jr. Imagini rare cu Nicholas și Alexandru

Cum arată copiii Ilenei Lazariuc și a lui Ion Țiriac Jr. Ion Țiriac a construit un adevărat imperiu muncind încă de la o vârstă fragedă. La 82 de ani, afaceristul se bucură de familia sa, și este fericită în compania nepoților săi, Nicholas și Alexandru. Cei doi nepoți ai săi au devenit adolescenți în toată firea, înalți și seamănă foarte bine cu părinții lor. Alexandru, are 14 ani, iar Nicholas este mezinul familie, 13 ani.

Ambii au activități extrașcolare, fac sport, sunt pasionați de înot și fotbal, și merg la o școală privată din Capitală. Ion Jr. apare într-o imagine senzațională alături de cei doi băieți ai săi. Pare că s-ar afla într-o vacanță departe de țară, având în spate deșertul. Fără îndoială, Alexandru și Nicholas au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar seamănă mai mult cu tatăl lor. În urmă cu ceva timp, Ileana Lazariuc a postat un clip video pe rețelele de socializare în care unul dintre băieți cânta la pian. „Ce băieți mari”, „O familie frumoasă, să îți trăiască băieții!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ion Ion Tiriac impreuna cu copiii sai
Ileana si fiii ei
Ileana impreuna cu baietii sao

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat

Ileana Lazariuc s-a despărțit de fiul miliardarului în 2017, după 17 ani de relatie. Vestea s-a aflat abia după doi ani, după ce presa și-a dat seama că s-au separat. Ulterior, atât Ileana, cât și Ion au recunoscut că au divorțat. „Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere„, este mesajul publicat de Ţiriac Junior şi Ileana Lazariuc.

O persoană din apropierea celor doi a declarat că relația celor doi se schimbase, motiv pentru au decis să se despartă. Ileana și Ion Ion formau un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărțit în 2006, iar la jumăte de an de la despărțire, fiul lui Ion Țiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. Ulterior cei doi au divorțat, iar Ion Ion și Ileana s-au împăcat și s-au mutat în Monte Carlo. La sfârșitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călărași, iar cu un an înainte se născuse primul lor copil. În anul nunții a venit pe lume cel de-al doilea copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: