Redactia.ro
Home » Monden » Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr. Vedeta are propria afacere

Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr. Vedeta are propria afacere

GALERIE FOTO (5) Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr.

Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr. În 2017, cei doi au divorțat în mare secret și abia după doi ani de relație s-a aflat că au luat-o pe drumuri separate. Cu toate că a fost căsătorită cu fiul celui mai bogat român, Ileana nu a profitat de acest statut. Vedeta se descurcă foarte bine și pe cont propriu, având propria afacere care-i aduce bani frumoși în cont.

Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr. Vedeta are propria afacere

Din ce face Ileana Lazariuc bani, după divorțul de Ion Țiriac Jr. Cei doi au divorțat în 2017 după 17 ani de relație și doi copii. Ileana și Ion Țiriac au recunocut divorțul după doi ani, când lumea și-a dat seama că ceva nu e în regulă. Cu toate că a fost căsătorită cu fiul celui mai bogat român din țară, fosta cântăreață se descurcă și singură. Ileana are doi copii, de 13 și 14 ani, iar Ion Ion Țiriac are grijă să nu le lipsească nimic. Înțelegerea financiară dintre cei doi foști soți, încheiată la notar, nu a devenit niciodată publică, dar fosta cântăreață a avut grijă ca din timpul mariajului să-și construiască o afacere care între timp a devenit una profitabilă.

Așadar, Ileana câștigă sume semnificative de bani din vânzarea obiectelor vestimentare și accestoriilor de lux ”pre-owned”. Afacerea ei este una unica în România, deși în Occident, astfel de business-uri sunt la mare modă, precum genți, pantofi sau rochii de sute până la zeci de mii de euro, care au aparținut unor persoane bogate. În 2014, Ileana Lazariuc și-a deschis business și și-a vândut propriile obiecte de lux, pentru că, spune ea, nu mai avea loc în dressing. ”Ideea a pornit din dressingul meu, care devenise neîncăpător, dar cunoșteam de ceva timp acest model de business din alte țări”, a povestit Ileana Lazariuc.

Ileana Lazariuc face o adevărată avere

Artista are în momentul de față un site pe care vinde produsele dar și un showroom în apropiere de Piața Dorobanți, într-o vilă. Afacerea Ilenei a avut succes încă din primul an de la deschidere, iar în 2015 a avut o cifră de afaceri de 1,21 milioane de lei, dar cu profit negativ, 355.000 lei. În 2019, fosta doamnă Țiriac a declarat o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei și un profit net de aproape 160.000 lei. Datoriile firmei au fost de 785.000, înregistrând o scădere față de anul precedent când a avut 1,12 milioane de lei.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. și-au anunțat divorțul printr-o declarație comună, făcută publică în 2019. „Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate”, a fost decalarația celor doi, dată în urmă cu 2 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: