Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată, de fapt, Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. FOTO

Cum arată, de fapt, Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. FOTO

GALERIE FOTO (4) Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a trecut printr-o adevărată transformare de când a intrat în atenția publicului. Iată cum arată aceasta înainte de operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor.

Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de toate operațiile estetice

Margherita de la Clejani a trecut printr-o adevărată transformare și nu mai arată deloc așa cum o făcea cu câțiva ani, înainte de celebritate. Însă, ce operații estetice are Margherita de la Clejani? Încă de când a împlinit 18 ani, Margherita de la Clejani a decis să vrea să schimbe ceva la înfățișarea ei. Atunci, ea a apelat la medicii esteticienii pentru a-și mări sânii, în ciuda faptului că părinții ei nu au fost de acord niciodată cu această decizie a sa. Acesta a fost începutul unui drum lung pe calea transformărilor datorate operațiilor estetice.

Margherita de la Clejani are și acid hialuronic în buze, dar și botox în pomeți, pentru a-și schimba total structura feței. Aceasta a apelat la medicii esteticienii și pentru a-și repera nasul, sau mai bine zis vârful acestuia, ce era prea lung.

Cum s-a schimbat Margherita de la Clejani după operațiile estetice

Dar transformările estetice nu sunt singurele prin care a trecut Margherita de la Clejani. Aceasta a slăbit foarte mult și folosea autobronzantul în exces, la nivelul la care își schimba culoarea pielii.

Margherita de la Clejani are și un răspuns pentru cei ce spun că aceasta este operată peste tot. Ea consideră că nu este așa și are făcute câteva intervenții care doar o înfrumusețează.

„Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă…eram grasă. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă potr mândri cu pieptul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată.

Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără’, mărturisea Margherita.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: