Redactia.ro
Home » Monden » Margherita de la Clejani are un nou iubit! Cine este cel care i-a câștigat dragostea blondinei

Margherita de la Clejani are un nou iubit! Cine este cel care i-a câștigat dragostea blondinei

GALERIE FOTO (7) Margherita de la Clejani are un nou iubit!

Margherita de la Clejani are un nou iubit! Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a renunțat la muzică, dar are noroc pe plan sentimental. Se pare că blondina și-a găsit sufletul pereche, la câteva luni după ce a fost implicată într-un scandal cu drogurile.

Margherita de la Clejani are un nou iubit! Cine este cel care i-a câștigat dragostea blondinei

Margherita de la Clejani are un nou iubit! Margherita de la Clejani s-a confruntat în ultima perioadă, cu o situație mai delicată, după ce a fost implicată într-un scandal cu droguri și într-un conflict cu două angajate de la o agenție de turism. Ei bine, se pare că pe plan sentimental îi merge bine. Conform imaginilor postate pe Instagram, Marga pare că iubește din nou. Blondina a postat două imagini în care apare alături de un bărbat misterios. Cu toate astea, bărbatul misterios de lângă Margherita a preferat să fie misterios, și nu și-a arătat fața, purtând ochelari de soare și mască de protecție. De asemenea, nici Margherita de la Clejani nu a dorit să dezvăluite informații despre relația lor.

Margherita de la Clejani s-a lăsat de muzică, dar s-a lansat în modă. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a apucat de design vestimentar. Cu toate că unii susțineau că nu-i va merge afacerea blondinei, tânăra le-a dat peste nas și le-a demonstrat că se poate. Marga face ținute incredibile, iar prețurile nu sunt deloc piperate pe cât au crezut oamenii. Conform site-ului, pentru o rochie de ocazie lungă, cu paiete și accestorii, Marga cere un preț decent. Cele mai extravagante creații ale sale costă 1.2999 lei. O altă rochie de culoare bej, lungă și elegantă costă 1.790,00 lei, aceasta fiind încadrată în cele mai scumpe ținute ale sale. Totodată, rochițele mai scurte au prețul modeste care pornesc de la 600 lei.

Margherita de la Clejani, transformată complet!

Marga a devenit cunoscută în urmă cu câțiva ani, pe când arăta extrem de diferit și nu apelase, încă, la medicul estetician. La acea vreme, Margherita de la Clejani era ambițioasă și determinată să ajungă una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Anii au trecut, și se pare că Marga s-a transformat într-o adevărată divă, la care mulți bărbați doar visează. Pentru început, Margherita și-a făcut o mărire de sâni, după a slăbit foarte mult.

Ulterior, Margherita și-a pus acid în buze, extensii și a apelat la diverse proceduri de înfrumusețare, ce au transformat-o complet. Deși era mereu criticată, Viorica de la Clejani și-a apărat întotdeauna fiica în fața hater-ilor. Margherita de la Clejani a recunoscut, fără perdea, câte operații estetice. „Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva waw faptul că-ţi pui acid în buze.”, a declarat Margherita de la Clejani. În prezent, Margherita de la Clejani pare că se simte bine cu schimbările sale pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: