Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Demi Moore la 58 de ani? Imagini de colecție cu artista și fiice ei, zici că sunt surori!

Cum arată Demi Moore la 58 de ani? Imagini de colecție cu artista și fiice ei, zici că sunt surori!

GALERIE FOTO (4)

La cei 58 de ani, Demi Moore își etalează fizicul care nu îi trădează deloc vârstă într-un costum de baie care îi pune în valoare silueta cu care încă se mândrește! Superstarul de la Hollywood apare într-un pictorial incendiar alături de fiicele ei, iar imaginile sunt incredibile.

Demi Moore pare că a descoperit exilirul tinereții, la cum arată la cei 58 de ani! Actrița de la Hollywood s-a pozat alături de fiicele ei Rumer, 32 de ani, Scout, 29 de ani și Tallulah, 27 de ani, în costume de baie. Imaginile fac senzație, mai ales că ai zice că diva este mai de grabă sora celor trei tinere, în niciun caz mamă.

Cum arată Demi Moore la 58 de ani? Imagini cu artista și fiice ei, zici că sunt surori!

Demi Moore a pozat alături de fiicele ei – Rumer, 32 de ani, Tallulah, 27 de ani, și Scout, 29 de ani, pentru campania Andie Swim, actrița menționând că și-a dorit “să apară alături de oamenii pe care îi iubești”.

În toate aceste imagini, Demi Moore pare de aceeași vârstă cu fetele ei. Una dintre ipostaze o surprinde pe actrița de la Hollywood sprijinindu-se de fiica ei Scout. Nimic nu trădează că cele două sunt mamă și fiică.

În alte poze, Demi Moore și fiicele ei, îmbrăcate în costume de baie Amalfi, își expuneau posterioarele extrem de bine conturate, dar și abdomenele tonifiate. Imaginile trădează că cele patru s-au simțit foarte bine în costume de baie. Și acest mesaj se pare că este și ideea acestui pictorial.

„Demi susține de multă vreme marca Andie și misiunea de a ajuta femeile să se simtă încrezătoare și puternice, astfel încât să se poată concentra pe bucuriile vieții la maximum. A ales să fie model alături de fiicele ei pentru a sărbători puterea femeii, a surorilor și iubirea față de cei dragi.”

Fiica lui Demi Moore, criticată pentru că e „prea slabă”

Una dintre fiicele lui Demi Moore, Rumer a fost de curând ținta criticilor pentru modul în care arată, fiind catalogată drept „prea slabă” într-o fotografie recentă de pe Instagram.

„Dacă ați fi îngrijorați cu adevărat pentru sănătatea mea sau a oricărei persoane despre care credeți că s-ar putea lupta cu problemele de greutate, trimiteți un DM (n.r. mesaj privat) și purtați o conversație privată cu respectivele persoane, întreabați dacă ar dori sprijin în loc să postați comentarii publice inflamatoare. Voi condamna mereu tentativele de a face pe cineva să îi fie rușine cu corpul său.”, este replica dată de fiica lui Demi Moore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: