Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Make-up artistul era de nerecunoscut!

Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Make-up artistul era de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (8) Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice.

Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Ema este noua cucerire a lui Alex Bodi. Cei doi au plecat împreună într-o vacanță exotică, departe de ochii curioșilor. Ema Uta este make-up artistul multor vedete din țară și are propria afacere. Cu toate astea, puțină lume știe cum arăta tânăra înainte de operațiile estetice.

Cum arăta Ema Uta înainte de operațiile estetice. Make-up artistul era de nerecunoscut!

Ema Uta este cunoscută în lumea vedetelor drept „regina transformărilor”, fiind make-up artistul multor celebrități din România. Ema este make-up artist de profesie, iar talentul său a fost remarcat imediat de multe vedete din țară. Tânăra are un adevărat talent, iar mai multe artiste s-au lăsat pe mâna frumoasei blondine. Printe acestea se numără Loredana Groza, Alina Eremia, Antonia, Delia și Inna. Ema Uta are un trup de invidiat, iar formele sale voluptoase și silueta perfectă l-au atras pe Alex Bodi. Tânăra este o fire discretă și foarte rar a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut.

La 30 de ani deține o avere spectaculoasă. Aceasta deține o locuință de lux și sume impresionante în cont după ce a început să predea cursuri de make-up. Ema a declarat într-un interviu că este mândră de realizările sale și nu s-a sfiit să le arate tuturor locuința sa.

„Anul trecut am reușit să o cumpăr și sunt mândră că am reușit să fac asta datorită make-up-ului. Se poate! Părinții mei au fost surprinși și fericiți. Sunt o persoană foarte dezordonată, îmi pare rău să spun asta la TV și să afle toată lumea, dat ăsta este adevărul. (…) Am numeroase șepci, genți… Sunt atât de multe perechi de ochelari încât nu mai am nici ordine.”, a mai precizat iubita lui Alex Bodi.

Ema este schimbată,spre deosebire de cum arată înainte să apeleze la intervențiile estetice. Potrivit imaginilor cu blondina de pe rețelele de socializare, aceasta și-a făcut multe modificări la nivelul feței.

Cum a reacționat Daria Radionova când a aflat de relația lui Alex Bodi cu Ema Uta?

Daria Radionova, iubita oficială a lui Alex Bodi, a reacționat după ce s-a aflat că afaceristul a fost în vacanță cu Ema Uta. Rusoaica nu s-a arătat surprinsă, spunând că ar fi fost, de fapt, o surpriză să nu o înșele. „Era o surpriză dacă Alex nu mă înşela, aşa nu e o surpriză pentru mine!’, a mărturisit Daria Radinova.

Despărțirea dintre cei doi intervine după ce în urmă cu câteva săptămâni Daria și Alex erau decisi să lase trecutul în spate și să o ia de la capăt.„Dacă două persoane sunt destinate să fie împreună, nu îi vor despărți nici timpul, nici distanța, nici certurile și nici gurile rele!”, scria afaceristul pe Instagram.

Bodi i-a oferit și un inel de logodnă Dariei, semn că vrea să se căsătorească cu ea. Tânăra a renunțat la tot pentru a se muta în România. Prima separare fost pusă pe seama sentimentelor pe care afaceristului le avea perioada aceea pentru Bianca Drăgușanu. În prezent, cei doi s-au despărțit din cauza relației acestuia cu Ema Uta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: