Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Emily Burghelea înainte de a deveni asistentă Tv. Fanii vor fi șocați

Cum arăta Emily Burghelea înainte de a deveni asistentă Tv. Fanii vor fi șocați

GALERIE FOTO (10) Emily Burghelea

În ultimele 24 de ore s-a iscat un scandal în care este implicată Emily Burghelea și producătorii emisiunii Acces Direct. În ediția de luni, blondina și-a dat demisia în direct, după ce a făcut mărturisiri neașteptate în legătură cu Veronica.

Cu toate că aceasta a devenit o persoană publică, nu multe persoane îi cunosc evoluția în televiziunea.

Cine este și cu ce se ocupa Emily Burghelea înainte de a devenit asistenta TV?

Emily Burghelea, în vârstă de 21 de ani a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil, difuzată pe Kanald.

Se pare că și-a dorit foarte mult să devină asistentă Tv, aceasta făcând parte în 2018 din Școala de Ucenice a matinalului Răzvan și Dani, dar cu toate astea, Emily nu a obținut postul de asistentă.

De asemenea, blondina este dependentă de vestimentație, lansându-și și o colecție de haine care îi poartă numele. În mediul online aceasta a adunat peste 200.000 de urmăritori.

Mai mult, Emily se pricepe și la modelling. Ea a urcat pe mai multe podiumuri de modă, unde a prezentat diferite colecții.

În septembrie, anul trecut Emily devenea noua asistentă tv în cadrul emisiunii Acces Direct.

De ce a demisionat Emily Burghelea de la Acces Direct

Fosta asistentă Tv a spus lucrurilor pe nume în cadrul ediției de luni a emisiunii Acces Direct. Blondina nu a mai suportat și a zis în direct că Veronica este agresată fizic de Viorel, iar ea nu poate tolera acest lucru,chiar dacă cei din producție au încercat să ascundă acest lucru.

Într-un clip postat pe Youtube, Emily Burghelea a precizat că nu a mai suportat să o mai vadă pe Veronica în această situație, și nici să mai fie părtașă la mușamalizarea adevărului alături de producătorii emisiunii.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format, am spus Emily.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: