Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată familia lui Raed Arafat. Puțini știu asta despre el

Cum arată familia lui Raed Arafat. Puțini știu asta despre el

GALERIE FOTO (2) Familia lui Raed Arafat

Raed Arafat este una dintre cele mai importante persoane din stat, care s-a dedicat total muncii sale, după cum spune chiar el. Este secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne și se implică de fiecare dată în problemele sanitare din țară.

Raed Arafat, o carieră de succes

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență se poate lăuda cu multe realizări profesionale, iar una dintre cele care a schimbat efectiv modul de operare al serviciilor de urgență este SMURD.

Raed Arafat a fost cel care a pus bazele creării Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, la Târgu Mureș, în anul 1990.

De atunci, acest proiect a fost dezvoltat și a ajuns ceea ce noi cunoaștem astăzi drept unitatea de intervenție rapidă în cazul unor tragedii.

Totuși, în ceea ce privește viața personală, Raed Arafat nu se poate lăuda cu tot atâtea succese ca în cea profesională. El nu s-a căsătorit niciodată și nu și-a întemeiat o familie.

Familia lui Raed Arafat

Raed Arafat a vorbit despre aceste lucruri și a explicat care este motivul pentru care nu a ajuns niciodată la starea civilă. Astfel, el a explicat că viața lui profesională îi ocupa prea mult timp pentru a avea timp și de o familie.

„Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat.

Tatăl lui Raed Arafat
Cum arată familia lui Raed Arafat

Totodată, Raed Arafat a explicat că munca lui l-a pasionat atât de tare încât s-a dedicat complet acstei activități.

La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, spunea Arafat.

Raed Arafat s-a mutat în România încă de la 16 ani, din Palestina, pentru a-și urma visul de a deveni medic în țara noastră, unde a studiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: