Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Starul de la Bollywood se mândrește cu Aaradhya, în vârstă de 9 ani

Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Starul de la Bollywood se mândrește cu Aaradhya, în vârstă de 9 ani

GALERIE FOTO (6) Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai

Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Celebra actriță are o carieră impresionată și o familie minunată. Aishwarya s-a căsătorit cu Abhishek Bachchan, iar în 2011 au devenit părinții unei fetite, Aaradhya. Ajunsă la vârsta de 9 ani, aceasta a moștenit frumsețea mamei sale.

Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Starul de la Bollywood se mândrește cu Aaradhya, în vârstă de 9 ani

Cum arată fiica actriței Aishwarya Rai, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În vârstă de 47 de ani, Aishwarya Rai se poate considera o femeie împlinită. A câștigat în 1994 Miss World, iar acum are o carieră impresionantă la Bollywood. Pe lângă asta actrița are o familie minunată. Actrița s-a căsătorit în 2007 cu Abhishek Bachchan, iar după patru ani a adus-o pe lume pe Aaradhya. Aishwarya a fost discretă cu viața sa personală, preferând să-și țină fiica departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, în ultima perioadă, actrița de la Bollywood a postat mai multe imagini cu fiica ei, iar fanii acesteia au rămas impresionați de frumsețea sa. Putem spune fără doar și poate că, adolescenta a moștenit frumsețea mamei ei. Spre deosebire de mama ei care are ochii albaștrii, Aaradhya are ochii căprui, moștenind trăsăturile tatălui său.

Aishwarya Rai a lucrat ca model înainte de a deveni actriță și a devenit cunoscută după ce a obținut titlul Miss World în 1994. Rai a debutat cinematografic în filmul lui Mani Ratnam ,,Iruvar” (1997) și a avut un succes comercial în filmul Jeans (1998 ). Ea a venit în atenția Bollywood-ului în filmul Hum Dil De Chuke Sanam (1999), în regia lui Sanjay Leela Bhansali. Pe parcursul carierei sale, Rai a jucat în peste 40 de filme în limba engleză, tamil și bengali, dar și în producții internaționale.

Povestea de iubire dintre Salman Khan şi Aishwarya Rai

Dacă în prezent Salman Khan se iubește cu româna Iulia Vântur, în trecut, acesta a avut o relație și cu Rai. În 1999, cei doi recunoșteau că au o relație, iar fanii erau în extaz și visau ca aceștia să se căsătorească. Deși s-au iubit nebunește, dragostea lor s-a sfârșit prin acuzații grave. Actorul a acuzat-o pe Aishwarya Rai de infidelitate, în timp ce ea îl acuza de abuzuri fizice. De asemenea, multe dintre acuzațiile aduse de ea le-a recunoscut chiar el. “Părinţii ei nu m-au împiedicat niciodată să mă văd cu ea, deşi m-am purtat urât cu ei. Ei nu i-a plăcut comportamentul meu faţă de ei aşa cum nici eu nu aş fi permis ca cineva să fie lipsit de respect faţă de tatăl meu”, a declarat la un moment dat actorul.

Aishwarya Rai si Salman Khan

În urma despărțirii a avut loc un episod scandalos, care a ținut zile întregi primele pagini în presă. Salman a apărut la ușa actriței, care refuza să-l primească înăuntru, motiv pentru care acesta ar fi încercat să spargă ușa, ba chiar ar fi amenințat că vrea să se sinucidă. “Incidentul este adevărat, dar presa a exagerat. Am o relaţie cu Aishwarya. Dacă nu lupţi într-o relaţie înseamnă că nu vă iubiţi. De ce să m-aş certa cu un necunoscut? Aceste lucruri se întâmplă între noi pentru că ne iubim”, a declarat ulterior actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: