Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica actriței din „Titanic”. Kate Winslet și Mia joacă în același film

Cum arată fiica actriței din „Titanic”. Kate Winslet și Mia joacă în același film

GALERIE FOTO (3) kate winslet si fiica

Kate Winslet, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe la nivel mondial. Are o carieră impresionantă, iar numele ei va fi pentru totdeauna asociat cu cel al peliculei «Titanic», în care Kate a interpretat rolul tinerei Rose. Iată că talentul actoricesc circulă în familia vedetei, iar fanii vor avea parte de o surpriză de proporții.

Kate Winslet și fiica cea mare, colege de breaslă

Kate Winslet a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. În prezent se află la al treilea mariaj. Ea este mama a trei copii, fiecare dintre ei conceput cu un alt bărbat. Fiica cea mare a actriței, pe nume Mia Threapleton, a călcat pe urmele mamei sale și este gata să se facă remarcată la scenă deschisă. Mia va juca alături de celebra sa mamă într-un serial, genul dramă.

kate winslet
Fiica cea mare a lui Kate Winslet își face debutul în actorie

Mia Threapleton are 22 de ani și este fiica pe care Kate Winslet o are alături de fostul ei soț, directorul de film Jim Threapleton. Kate și Jim au fost căsătoriți între anii 1998 și 2001. Între Kate și Mia există o asemănare izbitoare și din punct de vedere fizic, nu doar al fascinației pentru cinematografie.

Deși fanii au speculat, de-a lungul timpului, că între Kate Winslet și Leonardo DiCaprio ar fi existat cândva ceva mai mult decât o simplă prietenie, actrița a infirmat zvonurile. Mai mult decât atât, Leo a fost cel care a condus-o la altar la cea de-a treia căsătorie a actriței.

Leonardo DiCaprio a condus-o la altar pe Kate Winslet

În 2012, DiCaprio a dus-o la altar, la a treia sa căsătorie, cu omul de afaceri Ned Rocknroll, după divorțurile de Jim Threapleton și Sam Mendes. Actrița s-a căsătorit la New York, cu Ned Rocknroll, nepotul lui Richard Bronson.  Cei doi au un băiat pe nume Bear Blaze.

Kate Winslet mai are din doi copii din căsniciile anterioare: o fiică, Mia Threapleton, în vârstă de 22 de ani, din căsătoria cu regizorul Jim Threapleton, şi un fiu, Joe Alfie Winslet Mendes, în vârstă de 18 ani, din mariajul cu regizorul Sam Mendes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: