Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica cea mare a fostului Principe Nicolae? Iris îi seamănă perfect tatălui ei

Cum arată fiica cea mare a fostului Principe Nicolae? Iris îi seamănă perfect tatălui ei

GALERIE FOTO (8)

Nașterea micuței Iris Anna a fost unul dintre cele mai controversate evenimente pentru familia regală a României. Asta pentru că pe atunci – Principele Nicolae a refuzat să-și asume paternitatea și a pornit astfel un scandal de zile mari, care s-a finalizat cu retragerea drepturilor regale ale acestuia. Iată, așadar, ce s-a ales de micuță și cum arată la 5 ani!

Cum arată fiica abandonată a fostului Principe Nicolae

Nicolae al României a avut o relație neoficială cu Nicoleta Cârjan, în urma căreia a rezultat o fetiță. Și cum fostul principe nu și-a asumat paternitatea, micuța a fost crescută în totalitate de mama ei și rudele acesteia. Prima strănepoată a Regelui Mihai va împlini în curând 6 ani și seamănă perfect cu tatăl ei.

Ea e prima strănepoată a Regelui Mihai

În prezent, Iris Anna locuiește în Brașov, alături de mama ei. Are parte de o copilărie obișnuită, deși prin vene îi curge „sânge albastru”. De altfel, Iris știe prea puțin despre descendența sa, tatăl său intrând în viața ei de-abia în 2019. Atunci, fostul principe a făcut un test de paternitate, din care a reieșit că el este părintele biologic al copilei, forțându-l astfel s-o recunoască.

Fostul Principe, nevoit s-o recunoască oficial

În urma testului de paternitate, el anunța atunci că-și va asuma întreaga responsabilitate și că o va susține financiar: „Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying, am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect’, a scris, pe Facebook, fostul Principe Nicolae.

 

Amintim că fostul Principe Nicolae mai are o fetiță cu soția lui, Alina Binder, dar și că urmează să devină din nou tată în primăvara anului viitor. Momentan, el și soția lui nu au anunțat sexul copilului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: