Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

GALERIE FOTO (5) Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

Fiica lui Sorin Bontea a crescut și s-a transformat uimitor de-a lungul anilor! Tânăra are acum 19 ani și susține examenul de Bacaluareat.

Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

Sorin Bontea se poate mândri cu o fiică superbă, asta pentru că Miruna Bontea a crescut și s-a transformat într-o domnișioară foarte sexy. La vârsta de 19 ani, fiica celebrului bucătar este superbă și face furori pe contul său de Instagram.

Mai mult, juratul de la ”Chefi la cuțite” esti plin de emoții în aceste zile, asta pentru că, Miruna susține examenul maturității. Astăzi a avut prima probă la Bacalaureat.

Miruna Bontea îl moștenește foarte mult pe tatăl său, asta pentru că trăsăturile sunt vizibile cu ochiul liber, iar talentul culinar este pe măsură! Într-un din edițiile emisiunii ”Chefi la cuțite”, fiica juratului și-a surprins tatăl gătind un preparat foarte delicios.

Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

Pe contul ei de Instagram, Miruna reușește să ne surprindă mai plăcut ca niciodată, iar imaginile sunt uluitoare! Fiica celebrului jurat are o siluetă de vis și este apreciată de toată lumea. Se pare că Miruna nu mai este deloc copila inocentă de altădată și s-a transfromat acum într-o domnișoară super sexy.

”Esti s u p e r b a/ You are an absolutely gorgeous girl 🖤/ ADORRR❤️/ Baaa, ce te-ai schimbaaat/ Cât de faină ești 😍❤️/ Ești superba/ Esti prea frumoasa/ You’re gorgeous, girl!! 🤗❤/ Omg, esti perfectă/ De unde atâta frumusețe 😩/ S-a dus linistea lui Chef Bontea… cred ca va angaja garzi de corp permanente”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online la postările incendiare ale tinerei.

Miruna Bontea gătește aproape la fel de bine ca tatăl ei

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, astfel că și talentul Chef-ului Sorin Bontea s-a moștenit. Însă, chiar dacă îi place să gătească, Miruna Bontea are alte planuri de viitor. Fiica lui Sorin Bontea își dorește să se facă psiholog, deși a moștenit talentul culinar de la tatăl său.

Cum arată fiica lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite? Miruna Bontea s-a transformat într-o domnișoară super sexy

”Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit Miruna Bontea, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, juratul celebrului show culinar de pe Antena 1 a declarat că și-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, nicidecum să-l urmeze în bucătărie. Sorin Bontea susține că este important ca un părinte să respecte alegerile copiilor săi cu privire la viitor.

”De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a spus și Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: