Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Mihaelei și-a lui Cristi Borcea? Antonia este o adolescentă superbă

Cum arată fiica Mihaelei și-a lui Cristi Borcea? Antonia este o adolescentă superbă

GALERIE FOTO (10)

Cristi Borcea a ieșit din arest și se dedică familiei sale, lăsând afacerile în plan secund deocamdată. El este tată a nouă copii, primii trei provenind din căsnicia cu Mihaela Borcea, doi din mariajul cu Alina Vidican, o fetiță dintr-o relație cu o avocată și alți trei din actualul mariaj, cel cu Valentina Pelinel. Puțini o știu, însă, pe prima fiică a acționarului dinamovist, pe Antonia.

Cum arată fiica Mihaelei și-a lui Cristi Borcea?

Antonia este prima fiică a lui Cristi Borcea. Aceasta are un frate geamăn, pe nume Angelo. Adolescenta a fost ținută departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de surorile și frații ei mai mici. Asta și pentru că mama ei, Mihaela Borcea, și-a dorit ca cei trei copii ai ei să nu aibă de suferit din cauza notorietății tatălui lor.

Acum că s-a mai mărit, însă, Antonia a ieșit la rampă. Adolescenta și-a sărbătorit acum câteva luni ziua de naștere cu fast, iar invitații n-au fost deloc puțini. Atunci am avut și noi ocazia s-o vedem mai bine și să realizăm cât de bine seamănă cu mama sa. Antonia i-a moștenit toate trăsăturile fizice ale Mihaelei, fiind o adolescentă tare simpatică.

Antonia Melissa Borcea, o adolescentă

În vârstă de 16 ani, Antonia Melissa Borcea are curiozități specifice vârstei. Îi place să petreacă timpul cu prietenii săi, e pasionată de make-up și e o prezență cunoscută pe rețelele de socializare.
Cristi Borcea este un tată mândru. El are grijă de toți cei nouă copii ai lor, dar și de mamele lor. Plătește pensia alimentară și se asigură că urmașilor lui le este bine.

Citește și Cristi Borcea suferă de o boală delicată. A fost internat la o clinică din Budapesta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini