Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Borcea suferă de o boală delicată. A fost internat la o clinică din Budapesta

Cristi Borcea suferă de o boală delicată. A fost internat la o clinică din Budapesta

Cristi Borcea

Cristi Borcea a ajuns pe mâna medicilor la doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare. Afaceristul a apelat la ajutorul specialiștilor din Budapesta pentru a se trata de o boală delicată.

Cristi Borcea a fost diagnosticat cu o boală delicată, dar nu a menționat despre ce este vorba exact. Fostul boss al lui Dinamo a declarat că singurul amănunt care îl interesează este să se facă bine.

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Fostul Patron al clubului de fotbal Dinamo București a fost eliberat săptămâna trecută după ce-a ispășit 9 luni în ”Dosarul Retrocedărilor”. Aceasta după ce între martie 2014 și iulie 2018 a fost încarcerat în ”Dosarul Transferurilor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini