Redactia.ro
Home » Știri » Cristi Borcea, eliberat din detenție. Care este motivul eliberării afaceristului

Cristi Borcea, eliberat din detenție. Care este motivul eliberării afaceristului

Cristi Borcea, eliberat din detenție. Care este motivul eliberării afaceristului

Judecătoria Sectorului 4, a decis ca afaceristul Cristi Borcea să fie eliberat de la închisoare. Afaceristrul ar fi avut o atitudine pozitivă în închisoare.

Cristi Borcea, eliberat din detenție. Care este motivul eliberării afaceristului

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare, după ce Judecătoria Sectorului 4 a hotărât că afaceristul a muncit în penitenciar, a participat la programe și a dat dovadă de îndreptare, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

Analizând prevederile legale în vigoare în materia liberării condiţionate, instanţa retine că, potrivit art. 59 din Codul penal din 1969. Poate fi liberat condiţionat condamnatul care a executat fracţiunea de pedeapsa prevăzută în mod obligatoriu de lege. Este disciplinat, stăruitor în muncă şi dă dovezi temeinice de îndreptare. Ținându-se seama şi de antecedentele sale penale”, se arată în motivarea magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4.

Cristi Borcea a avut un comportament corespunzător

Conform instanței, Borcea a dat dovadă de un comportament corespunzător. Se pare că afaceristul nu a fost deloc sancționat. Acesta a fost recompensat de 41 de ori, de 19 ori cu suplimentarea dreptului la pachet și de 21 de ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar. Borcea a finalizat programul de educație prin sport, iar la momentul actual, este inclus în cadrul programului pentru liberare.

Mai mult, Borcea a desfășurat activități lucrative, în interiorul locului de deținere, dar și în exterior, fără supraveghere, pe o perioadă de 83 de zile.

Magistrații. Judecătoriei. Sectorului 4 au decis ca în data de 11 septembrie, să admită cererea omului de afaceri de eliberare condiționată.

Aceștia au decis să-i scadă din pedeapsa de 7 ani și 6 luni, timpul petrecut deja în închisoare, prin condamnările din Dosarul transferurilor din fotbal. Timpul pe care fostul finanțator al clubului Dinamo, depășește patru ani și 6 luni, astfel, s-a decis să depună din nou cerere de eliberare condiționată.

Citeste si:Când se schimbă ora? Românii vor da ceasurile înapoi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: