Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu chipul lui Tiago

Cum arată fiul lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu chipul lui Tiago

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi au devenit de curând părinți și viața lor s-a schimbat în bine. Frumoasa Gabriela a publicat prima imagine cu chipul lui Tiago și cel mic seamănă leit cu ea. Iată imaginile.

Cum arată fiul lui Dani Oțil

Dani Oțil a intrat în rândul tăticilor. Acesta este foarte fericit de când a întâlnit-o pe Gabriela, dar mai ales decând a venit pe lume primul său copil. Dacă până acum cei doi s-au ferit să pună poze cu chipul micuțului, ieri, Gabriela a publicat prima imagine cu Tiago. Micuțul Oțil este de o frumusețe răpitoare. Gabriela s-a pozat în oglindă în timp ce avea o pijama asortată cu cel mic și râdeau de zor. Tiago seamănă leit cu mama sa, mai ales la zâmbet.

Dani Oțil i-a cumpărat un cadou trăznit Gabrielei

Dani Oțil trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp alături de Gabriela Prisăcariu. Cei doi și-au unit destinele în această vară și în urmă cu câteva luni blondina a adus pe lume primul lor copil. Recent, a fost ziua Gabrielei și Dani a dezvăluit că ea i-a cerut să îi cumpere ceva ce să o surprindă. Dani Oțil le-a povestit totul internauților, bineînțeles în stilul său hazliu și dacă unii se așteptau la un cadou luxos, ei bine, prezentatorul i-a cumpărat o cremă de picioare.

Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago).

Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți. I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine.„, a scris Dani Oțil.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: