Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Fotografii în care se vede bine chipul lui Archie

Cum arată fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Fotografii în care se vede bine chipul lui Archie

GALERIE FOTO (4) Archie, poze fiu Meghan Markle si Print Harry

Meghan Markle și Prințul Harry nu se dau în vânt după aparițiile în public cu cei doi copii, Archie și Lilibet Diana. Iată că în presa internațională au apărut totuși imagini în care chipul băiatului lor se observă relativ bine.

Cum arată fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Fotografii în care se vede bine chipul lui Archie

Archie este fiul în vârstă de trei ani al lui Meghan Markle și al Prințului Harry. De curând, el și părinții lui, însoțiți de câțiva prieteni, au fost observați pe 4 iulie 2022 la o paradă de Ziua Americii, în Wyoming, iar micuțul a fost surprins în timp ce flutura steagul american. Cineva prezent acolo, un fan al familiei regale, poate, ar fi reușit totodată să îi facă fotografii lui Archie, a relatat Elle.

Se pare că Ducii de Sussex, care locuiesc în California, se aflau acolo pentru un weekend alături de niște prieteni. Cei trei au fost recunoscuți de fani, care au scris pe Instagram că ducii erau îmbrăcați casual, iar micuțul Archie flutura entuziasmat steagul american, în timpul spectacolului.

Pozele ar fi fost postate pe contul de Instagram Marklenews1, a scris OK Magazine, și îl arată pe Archie îmbrăcat într-o cămașă cu dungi, purtând o șapcă, iar în mână are steagul Americii. Alături, îmbrăcată casual în blugi negri, un top alb și o pălărie fedora, ocupându-se de Archie, chiar mama lui, Meghan Markle.

Meghan Markle și soțul ei au mers în Marea Britanie luna trecută pentru sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, care marchează cei 70 de ani de domnie ai monarhului. În călătoria oficială a cuplului în Marea Britanie li s-au alăturat, de asemenea, Archie, și cel mai mic copil al lor, Lilibet, în vârstă de un an.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: