Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul lui Toma Cuzin. Tânărul a jucat în filme de la o vârstă fragedă

Cum arată fiul lui Toma Cuzin. Tânărul a jucat în filme de la o vârstă fragedă

GALERIE FOTO (5) Cum arată fiul lui Toma Cuzin.

Cum arată fiul lui Toma Cuzin. Actorul a câștigat simpatia oamenilor prin rolul lui „Firicel“ din serialul Las Fierbinți. Ani la rând la lăudat cu viața sa profesională, dar și-a ținut departe de lumina reflectoarelor familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o. Toma Cuzin are doi copii minunați. Cum arată fiul său?

Cum arată fiul lui Toma Cuzin. Tânărul a jucat în filme de la o vârstă fragedă

Cum arată fiul lui Toma Cuzin. Celebrul actor se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Toma Cuzin este căsătorit cu cea care i-a dăruit doi copii, Cristina. Povestea lor de dragostea a început în urmă cu aproape 26 de ani. Cei doi erau la țară când s-au cunoscut, pe vremea când erau adolescenți, iar de atunci, au clădit o familie minunată. Actorul a fost mereu discret cu viața sa de familie și nu își expune prea dea copiii pe rețelele de socializare. Cu toate astea, numele lor au apărut deja pe afișele unor filme importante.

Toma Cuzin are un fiu, Nicodim, în vârstă de 13 ani. Tânărul a jucat alături dde părinții săi în filmul Comoara (2015), iar înainte de filmări, la sugestia regizorului, a urmat cursurile Școlii de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedeteˮ. De asemenea, pe lângă talentul actoricesc, Nicodim este foarte bun la desen. Se pare că mama sa a avut o influență importantă asupra lui Nicodim, având în vedere că aceasta este de meserie artis plastic. Nicodim și-a făcut și uun canal de Youtube, numit „Tom’ s animation”, unde postează mici clipuri video de desene animate, create chiar de el, în care povestește peripeții din viața lui, de la țară sau din vacanță, dar și despre sora lui, Mesa, care este descrisă de Nicodim ca fiind o tânără pusă mereu pe șotii.

Cum arată fiica lui Toma Cuzin

În urmă cu câteva zile, Firicel le-a făcut o surpriză frumoasă fanilor din mediul online. Acesta a postat o imagine cu fiica sa, Meda, chiar de ziua acesteia. Tânăra a împlinit 12 ani, iar tătăl a decis să publice o poză în care apare alături de ea, iar la descriere a scris un mesaje emoționant. „La mulți ani, fata lu’tata!Când au trecut 12 ani?”. Fără doar și poate, actorul se poate mândri cu doi copii talentați, care au pășit încă de mici în lumea cinematografiei. La doar șase ani, Meda a jucat într-un film de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Fiica lui Toma Cuzin

Înainte de a ajunge actor, Toma Cuzin a lucrat aproape în toate domeniile din lume. La 44 de ani se poate mândri că se pricepe la orice și se poate adapta foarte ușor situațiilor dificile. Mai mult, toate locurile de muncă pe care le-a avut îl ajută să-și facă rolurile din filme și seriale. „Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin’, a povestit Toma Cuzin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: