Redactia.ro
Home » TV » Ce meserie a avut Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, înainte să devină celebru la PRO TV. Puțini ar fi crezut

Ce meserie a avut Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, înainte să devină celebru la PRO TV. Puțini ar fi crezut

GALERIE FOTO (6) Toma Cuzin viata

Toma Cuzin a devenit extrem de cunoscut în România datorită personajului Firicel, din serialul difuzat pe Pro Tv, ‘Las Fierbinți”. Cu toate că publicul îl cunosc pe acesta ca fiind un personaj plin de umor și plin de energie, viața lui Toma pare una desprinsă dintr-un film.

Ce meserie a avut Toma Cuzin, alias Firicel din ‘Las Fierbinți”

Toma Cuzin în vârstă de 43 de ani, alias Firicel din serialul minune difuzat pe Pro Tv, ‘Las Fierbinți” pare să aibă o viață desprinsă tot dintr-un film.

Înainte de a deveni cunoscut în întreaga Românie, actorul a avut diferite slujbe pentru a câștiga bani. Potrivit acestuia, a fost dansator la „Doina Gorjului”, miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele.

Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin„, povestește Toma.

Toate aceste meserii pare că l-au ajutat pe actorul din Las Fierbinți, acesta declarând că reușește să se transpună în pielea personajului.

Personalul Firicel i-a adus o mare popularitate lui Toma Cuzin

Încă din 2012, Toma Cuzin i-a dat viață personajului Firicel. Actorul a menționat că nu se aștepta ca personajul lui să aibă un asemenea succes, și că nu este pregătit pentru popularitatea pe care acesta a dobândit-o în toți acești ani.

Ești pregătit poate doar dacă asta îți dorești dintotdeauna. Eu încă nu am învățat să fiu omul de succes. După Las Fierbinți am făcut „Aferim”, am făcut „Comoara”, „București NonStop”, „Pronunțarea”, ‘Moromeții„, a povestit Toma.

Toma s-a îndrăgostit de Cristina încă de la vârsta de 16 ani, iar de atunci nu a mai reușit să privească altă femeie. Cei doi s-au cunoscut la un lac, iar de atunci cei doi împart aceeași viață, unul lângă celălalt. Cristina Toma este artist plastic, și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.

Toma și Cristina au jucat în 2015 alături de fiul lor, Nicodim, în filmul Comoara, regizat de Corneliu Porumboiu.

Eu eram minet și intrasem într-o familie de artiști, de oameni de cultură, mama ei era profesoraă, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îți dai seaman cum eram eu. La întâlnirile cu ei trebuia să se vadă și să se simtă. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relație bună„, mai povestește Toma.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: