Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fratele Andreei Marin. Tânărul a avut probleme cu legea

Cum arată fratele Andreei Marin. Tânărul a avut probleme cu legea

GALERIE FOTO (6) Cum arată fratele Andreei Marin

Cum arată fratele Andreei Marin. Prezentatoarea Tv este îndrăgită de milioane de români, iar de-a lungul timpului a știut să-și viața de familie departe de ochii presei. Cu toate astea, nu putem trece cu vederea că Andreea Marin are un frate vitreg, pe lângă Cristina, sora sa mai mică. Cum arată și cu ce se ocupă Ionuț Marin, fiul lui Dan Marin.

Cum arată fratele Andreei Marin. Tânărul a avut probleme cu legea

Cum arată și cu ce se ocupă fratele Andreei Marin. A reușit să-și formeze o carieră în televiziune, devenind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă. Cu toate că este cunoscută, vedeta nu prea a vorbit despre familia sa, încercând să-și țină apropiații departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Andreea Marin are doi frați, pe Cristina Chișer și pe Ionuț Marin, fiul tatălui său din a doua căsătorie. Dan Marin a s-a căsătorit cu Elena, o funcționară din Roman, după ce mama Andreei a decedat. Tânărul locuiește în Iași, iar în urmă cu doi ani și-a unit destinele cu iubita sa, Andreea. Ionuț, care este mai mic decât surorile sale, a încercat să-i calce pe urme tatălui său și a absolvit în 2012 Facultatea de Construcţii şi Instalaţii din Iaşi.

După ce a terminat facultatea, tânărul s-a stabilit în Iași, unde a cunoscut-o pe Andreea, care era studentă la Facultatea de Pshihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Surprinzător este faptul că după ce s-au căsătorit, soția lui Ionuț i-a preluat numele, iar acum o cheamă Andreea Marin, la fel ca sora celebră a soțului său. Cei doi au avut parte de o nuntă frumoasă. Soția lui Ionuț a avut o rochie care i-a permis să i se vadă tatuajele de pe piept și de pe picioare, in timp ce fratele vitreg al Andreei a îmbrăcat un costum albastru, pantaloni bleumarin și pantofi maro.

Ionuț Marin a agresat fizic un cameraman la înmormântarea tatălui său

În 2016, Dan Marin, tatăl prezentatoarei tv s-a stins din viață, având probleme de sănătate. Însă, la înmormântarea aceastuia a avut loc un adevărat scandal după ce Ionuț, fiul său, a lovit un cameraman care voia să filmeze evenimentul. Agenții de pază au intervenit imediat, iar jurnalistul a depus plângere împotriva agresorului. Incidentul s-a produs la cimitirul Sfinții Petru și Pavel din Iași, când Ionuț și-a ieșit din minți când a văzut că ceremonia era filmată de către un jurnalist. Acesta l-a lovit, trântindu-l la pământ pe operatorul care încerca să filmeze de la distanță. Ulterior, tânărul a fost chemat la Poliție să dea declarații.

Pedeapsa prevăzută la infracțiune de care a fost acuzat Ionuț, pleacă de la o amendă și poate ajunge la câțiva ani de închisoare, în funcție de gravitatea rănilor.Dan Marin a fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost mama Andreei Marin, care a murit în 1984 într-un accident de mașină. Cea de-a doua soție a fost mama lui Ionuț, iar în 2006, bărbatul s-a recăsătorit cu Renata, șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: