Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Seamănă ca două picături de apă

Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (9) v

Chiar dacă are mulți fani și este iubit de publicul din România, puțini știu că Speak are un frate care este chiar baza artistului. Însă, artistul a decis să îl scoată în fața publicului pe fratele său, și a postat o fotografie în care apar cei doi. Publicul a fost șocat!

Cine este fratele lui Speak

Speak a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar ca orice vedetă are în spate o persoană puternică și demnă de urmat.

La rândul lui, Speak se mândrește cu frate său care este mai mare decât el, iar o singură fotografie postată de artist cu fratele său a fost de ajuns să agite internauții! Cei doi seamănă ca două picături de apă!

Mircea Sprianu este cu patru ani mai mare decât Speak și locuiește în America de mai mulți ani. Mircea încearcă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, iar Speak îi îndeplinește dorința.

Deși Speak a luat-o pe drumul muzicii, Mircea a fost întotdeauna pasionat de baschet, dat cu toate astea, destinul lui a fost să se mute în America și să se căsătorească cu aleasa vieții lui.

Frații Sprianu pare că au o relație foarte apropiată, artistul spunând că merge deseori în America pentru a-și vizita fratele și pentru a mai fura din secretele industriei muzicale americane.

Cine este Speak și care este numele său adevărat?

Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu, în vârstă de 34 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țară.

Deși cântă, Speak este sportiv de performanță și niciodată nu s-a ferit să povestească greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții.

Acesta declara într-un interviu că a fost nevoit să renunțe la baschet pentru că trebuia să aducă mai mulți bani acasă, motiv pentru care a ales drumul muzicii.

Totodată, artistul a povestit că mânca pufuleți și crenvurști mai mereu, iar cele mai bune mese erau cele când ajunge acasă, la părinții săi.

Eu mult timp am mâncat doar ca să trăiesc și, culmea, și acum am rămas la fel. Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi. Nu sunt gurmand’, a spus cântărețul.

În urmă cu câțiva ani, Speak avea să fie mult timp pe primele pagini ale ziarelor, după ce s-a aflat că este într-o relație cu Adelina Pestrițu, fosta soție a lui Liviu Vârciu. Dar, relația dintre cei doi se pare că nu a funcționat, și după doi ani și jumătate, au decis să pună capăt relației.

La scurt timp, Speak a cunoscut-o pe dansatoarea Ștefania, de care s-a îndrăgostit la filmările pentru videclipul piesei Libelula, iar de atunci, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi au participati la emisiunea Asia Express, ediția 3, și au ajuns până în finală împreună cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: