Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Gabriela Prisăcariu la vârsta de 21 de ani. A câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Cum arăta Gabriela Prisăcariu la vârsta de 21 de ani. A câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

GALERIE FOTO (4)

Gabriela Prisăcariu este cunoscută în ultimii ani drept partenera de viață a lui Dani Oțil, cea lângă care celebrul prezentator și-a întemeiat o familie. Tânăra în vârstă de 28 de ani are  însă o carieră remarcabilă în industria modelingului, acestea realizări ale sale fiind mai puțin cunoscute de publicul din țara noastră. 

Cum arăta Gabriela Prisăcariu la vârsta de 21 de ani. A câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Gabriela Prisăcariu se numără printre persoanele publice din țara noastră care înainte să fie cunoscute, s-au pregătit pentru o cu totul altă carieră. Este absolventă a Facultăţii de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti, dar din informațiile cunoscute până în acest moment nu a profesat în acest domeniu.

S-a afirmat, în schimb, pentru aspectul său fizic deosebit, iar în anul 2015 a devenit cunoscută datorită emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”. În vârstă de 21 de ani pe atunci, a reușit imediat să se impună în fața celorlalte concurente. Datorită caracterului său puternic, dar și a faptului că nu s-a sfiit să intre în polemici cu colegele sale atunci când a simțit nevoia, a fost poreclită „scorpia”.

Pe lângă faptul a avut rezultate impresionante în concursul de modeling, Gabriela a avut diverse divergențe cu colegele sale, în special datorită curățeniei. Și-a exprimat încă de la început dorința de a trăi într-un mediu cât mai curat, așadar a încercat să le facă și pe celelalte concurente să respecte acest lucru.

Eforturile sale nu au fost fără rezultat, deoarece a fost desemnată câștigătoarea competiției. Atunci a semnat cu o prestigioasă agenție de modă din Franța, iar cariera sa în acest domeniu a început. Despre viața sa personală nu a spus prea multe, dar a recunoscut că are foarte multe așteptări de la bărbatul de lângă ea.

„Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n,r. de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat. Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet”, a povestit ea, în cadrul emisiunii Gabrielei Cristea.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit o familie

Gabriela Prisăcariu nu a fost remarcată doar de public și de personalități importante din lumea modei, ci și de Dani Oțil. Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă la începutul legăturii lor au preferat să fie foarte modești. Totul s-a schimbat însă în anul 2020 atunci când prezentatorul de la Antena 1 i-a cerut modelului să fie soția lui. Răspunsul a fost, bineînțeles, unul afirmativ, iar nunta a avut loc în mai 2021.

Cel mai fericit moment din viața lor a fost atunci când au aflat că vor deveni părinți. Fiul lor, Luca Tiago, s-a născut în luna septembrie a anului 2021, iar ei au împărtășit cu drag această mare bucurie cu oamenii care-i admiră.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,
Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acum 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. […]

Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu 🤗. […] P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat.”, a fost mesajul plin de emoție pe care Dani Oțil i l-a transmis fiului său pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: