Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată garajul lui Floyd Mayweather și cât de scumpe sunt mașinile pe care le deține

Cum arată garajul lui Floyd Mayweather și cât de scumpe sunt mașinile pe care le deține

Cum arată garajul lui Floyd Mayweather și cât de scumpe sunt mașinile pe care le deține

Floyd Mayweather a demonstrat încă o dată că este cel mai cool bunic din lume.  Acesta cheltuie 18.000 de dolari doar pe un scaun auto MINK pentru a-și transforma Rolls-Royce-ul pentru nepotul său. Cum arată flota sa de mașini de lux! Floyd a postat imagini din garajul său, care au făcut înconjurul planetei.

Floyd Mayweather cheltuie 18.000 de dolari doar pe un scaun auto pentru a-și transforma Rolls-Royce-ul pentru nepotul său

Boxerul neînvins, în vârstă de 45 de ani, a devenit bunic la începutul anului trecut, când fiica Yaya a întâmpinat primul ei copil cu rapperul NBA Youngboy.

Cum arată garajul celebrului boxer

Floyd Mayweather le-a arătat fanilor flota sa de mașini de lux precum Rolls Royce și Ferrari. Campionul american de box profesionist Floyd Joy Mayweather Jr. și-a expus în cel mai recent videoclip flota de mașini de lux Rolls Royce și Ferrari, altele din garajul său. Mayweather, deținătorul a cincisprezece titluri mondiale importante în box, în filmarea văzută a făcut un tur al parcării sale pentru a arăta cât de bogat este.

„Paradă” de mașini de lux acasă la Floyd Mayweather

Garajul său „bogat” este plin cu 4 modele de Ferrari de ultimă generație, 1 Lamborghini, 2 mașini Bentley, 2 Rolls Royce, dar și altele. De fapt, doar pentru ca Mayweather să aibă toate aceste mașini scumpe înseamnă că este al naibii de bogat.

Floyd Mayweather a câștigat 15 titluri mondiale

În timpul carierei sale, a câștigat cincisprezece titluri mondiale importante, inclusiv The Ring, la cinci categorii de greutate, campionatul liniar la patru categorii de greutate (de două ori la categoria welter) și s-a retras cu un record de invincibilitate.

Ca amator, Mayweather a câștigat o medalie de bronz la categoria pană la Jocurile Olimpice din 1996, trei campionate Golden Gloves ale SUA (la categoria muscă ușoară, muscă și pană) și campionatul național al SUA la categoria pană.

Mayweather este una dintre cele mai profitabile atracții pay-per-view din toate timpurile, în orice sport.

El a ocupat primul loc pe listele Forbes și Sports Illustrated ale celor mai bine plătiți 50 de sportivi din 2012 și 2013, iar pe lista Forbes din nou atât în 2014, cât și în 2015, figurând ca fiind cel mai bine plătit sportiv din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: