Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta “Garcea” în tinereţe. Mugur Mihăescu avea păr pe cap şi nu semăna aproape deloc cu bărbatul de acum

Cum arăta “Garcea” în tinereţe. Mugur Mihăescu avea păr pe cap şi nu semăna aproape deloc cu bărbatul de acum

GALERIE FOTO (4) Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu este un actor extrem de cunoscut, încă de pe vremea când juca în comedia ”Vacanța Mare”. Toți îl știm fără păr, mereu cu o replică la el și plin de umor, dar puțini sunt cei care știu cum arăta, de fapt, Garcea când era tânăr.

Cum arata Mugur Mihăescu atunci când era tânăr. Nu seamănă deloc cu cel de acum

Toți îl știm pe actorul Mugur Mihăescu din serialul „Vacanța Mare”, când ne amuza cu rolul său drept Leana. Totuși, în tinerețe actorul nu semăna deloc cu cel de astăzi. Înfățișarea sa era foarte schimbată, mai ales că podoaba lui capilară exista pe acea vreme, iar actorul nu adoptase look-ul fără păr.

Mugur Mihăescu a fost afectat de coronavirus. Ce spune actorul despre vaccinul pentru COVID-19

Actorul este foarte nemulțumit de felul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus în țara noastră și mai mult decât atât, a criticat constant autoritățile pentru măsurile pe care le-au luat, mai ales că el deține mai multe puburi în Centrul Vechi al Capitalei, fiind direct afectat de toate măsurile aplicate industriei Horeca.

„Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul ”S-a trezit și Leana să vorbească” sau ”Ce mai vrei. Garceo?!„, sau ceva de genul ”ce mai vreți voi, ăștia, care lungesc cu apă borșul ca să câștige o groază de bani!”, a mai adăugat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a avut o copilărie grea

Chiar dacă acum este cunoscut de toată lumea și își permite orice, în copilărie, Mugur Mihăescu nu avea acest lux.

„Primii bani i-am câștigat, că orice copil, cu Sorcova. Apoi, m-am prins eu că oamenii te plătesc dacă-i distrezi și m-am apucat să cant la nunți. Cântăm de foame și cântăm orice. Nu mai țîn minte pe ce sume, dar câștigăm cât să trăiesc până la următoarea nuntă”, a povestit Mugur Mihăescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: