Redactia.ro
Home » Monden » Mugur Mihăescu este căsătorit de peste 20 de ani. Cum arată soția actorului și ce profesie are

Mugur Mihăescu este căsătorit de peste 20 de ani. Cum arată soția actorului și ce profesie are

GALERIE FOTO (6) Mugur Mihăescu este căsătorit de peste 20 de ani

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta i-a dat viață personajului celebru Leana, din serialul de comedie ”Vacanța mare”, alături de Radu Pietreanu. Ei bine, cu toate astea, puțini știu că actorul este căsătorit de peste 20 de ani și are o soție minunată. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă?

Mugur Mihăescu este căsătorit de peste 20 de ani. Cum arată soția actorului și ce profesie are

Mugur Mihăescu este celebrul actor care i-a dat viață personajului Leana din serialul Vacanța Mare. Acesta a participat recent în emisiunea ”Masked Singer Romania”, difuzată pe ProTv. Acesta a reușit să câștige prima ediție a show-ului de televiziune.

Cu toate că la televizor Mugur o interpreta pe Leana, o nevastă altfel, actorul are alături de el o soție minunată, care are o frumusețe unică. Rodica și Mugur sunt căsătoriți de peste 20 de ani, aceasta fiind profesoară de informatică. Cei doi s-au cunoscut în liceu, după care au devenit colegi de facultate, iar ulterior au decis să se căsătorească. Mugur și Rodica au împreună o fiică, Ivona, care seamănă leit cu mama sa. ”Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, a declarat actorul pentru haihuin2.ro.

Cine este Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu, în vârstă de 53 de ani este din Sadova, județul Dolj. Acesta și-a început cariera în 1988, cu grupul de umor Vacanța Mare, având sute de oameni prezenți la spectacol. În 1999, Vacanța Mare a început să facă emisiuni pentru ProTV, după care actorul a jucat în filmele „Garcea si Oltenii”. Ulterior, vedeta a cumpărat drepturile de administrator ale magazinului Muzica din București și mai are un restaurant în Centrul Vechi din Capitală.

Conform unor surse, Honorius Prigoană și Mugur Mihăeascu au înființat în 2010 firma Rosal Development, prin intermediul căreia ar fi realizat construcții civile și industriale în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: