Redactia.ro
Home » Știri » Mugur Mihăescu îi îndeamnă pe români să iasă la protest în Piața Victoriei. Reacțiile la adresa actorului

Mugur Mihăescu îi îndeamnă pe români să iasă la protest în Piața Victoriei. Reacțiile la adresa actorului

Mugur Mihăescu îi îndeamnă pe români să iasă la protest

Actorul Mugur Mihăescu a lansat un apel pe paginile de socializare. Mao exact, acesta i-a îndemnat pe români să iasă la protest pe 31 octombrie în Piața Victoriei. La scurt timp, internauții au răspuns chemării actorului.

Mugur Mihăescu îi îndeamnă pe români să iasă la protest în Piața Victoriei. Reacțiile la adresa actorului

Actorul Mugur Mihăescu a postat pe Facebook în urmă cu puțin timp un mesaj pentru români. Acesta îi îndemna să meargă la protest pe 31 octombrie, în Piața Victoriei. „M-am decis să fac apel la voi și să vă chem pe data de 31 octombrie în Piața Victoriei. Dacă până miercuri Guvernul României nu va aloca bugetele necesare salvării întregii industrii afectate, fac apel la voi, la toți cei care gândiți indiferent de culoarea voastră politică, aici nu e vorba de culoare politică, ci de un bun simț elementar, de o empatie elementară, fac apel la influencerii de pe Facebook, fac apelul acesta pentru că nu mai suport. Înainte să dați cu piatra, să vă gândiți de două ori”, a spus Mugur Mihăescu într-o filmare publicată pe contul său de Facebook.

Mai mult, actorul a precizat că această chemare vine din partea unui bărbat pe nume Mugur Mihăescu, și nu din partea personajului Garcea sau Leana, rolurile pentru care acesta a devenit cunoscut.

Reacțiile internauților

La scurt timp după ce actorul a lansat apelul către români, și anume să protesteze în Piața Victoriei pe 31 octombrie, mami mulți internauți i-au răspuns acestuia. „Nu va veni nimeni. Nu te mai stresa degeaba că nu ai cu cine.”, „Bravo pentru inițiativă, mult succes!”, „LEANOOO ȚI-AI TRĂDAT PRINCIPIILE!!!!”, „Băi Garcea, vorbește ce este de vorbit! (…) Am în jurul meu oameni la terapie intensivă și alții mult mai rău de atât. Ce vrei tu să insinuiezi? Într-adevăr, este destul de grav și sincer nimănui nu îi place situația, ce vrei tu să faci? Război? Stai still, că nu sărăcești.”, „Uniți-vă și faceți un protest cum nu a mai fost niciodată în România”, au fost doar câteva dintre comentariilor urmăritorilor. Apelul actorilor vine în urma restricțiilor impuse de autorități, după ce s-a decis ca teatrele, cinematografele să fie închise, pentru a se limita răspândirea coronavirusului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: