Redactia.ro
Home » Monden » Gogoașă a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat prima imagine din spital

Gogoașă a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat prima imagine din spital

GALERIE FOTO (2)

Constantin Zamfirescu, actorul care îl intepretează pe Gogoașă în serialul Trăsniții a postat prima fotografie cu el din spital, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Colegul lui, Van Damme din serialul de comedie l-a vizitat.

Gogoașă a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat prima imagine din spital

Gogoașă din serialul Trăsniții a fost diagnosticat cu cancer. Actorul a postat o imagine pe rețelele de socializare cu acesta de pe patul de spital. Constantin Zamfirescu urmează să fie operat, iar în acest moment se află internat în spital. Alături de el, a fost astăzi, colegul său, Van Damme din Trăsniții. Cei doi au făcut o fotografie împreună pe contul de socializare, zâmbind, pe sub masca de protecție. „Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru toate mesajele de susținere. Așteptăm operația de luni! Vă pupă Zamzuu!”, a fost mesajul actorului.

Gogoasa si Van Damme
Constantin Zamfirescu

Gogoașă, apel pe paginile de socializare

Recent, actorul din Trăsniții, Constantin Zamfirescu, cel care îl interpretează pe Gogoașă, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a șocat pe urmăritorii săi. Actorul le-a cerut oamenilor să doneze sânge pentru el, fiind diagnosticat cu cancer. „Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar”Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar„, a fost mesajul actorului. Constantin Zamfirescu urmează să intre în operație luni. Actorul a spus că trebuie operat la un rinichi, iar intervenția chirurgicală este foarte complicată. Să sperăm că actorul va veni cu vești bune în următoarele zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: