Redactia.ro
Home » TV » „Gogoașă” din Trăsniții a primit un diagnostic crunt. Actorul a aflat că are cancer

„Gogoașă” din Trăsniții a primit un diagnostic crunt. Actorul a aflat că are cancer

Gogoașă din Trăsniții a primit un diagnostic crunt

Costel Gogoașă din serialul Trăsniții și-a șocat fanii, după ce a postat pe Facebook un mesaj urgent. Actorul a fost diagnosticat cu cancer, urmând să fie operat luni. Astfel, acesta le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi pentru a dona sânge.

„Gogoașă” din Trăsniții a primit un diagnostic crunt. Actorul a aflat că are cancer

Actorul Constantin Zamfirescu, cel care îl intrepretează pe „Gogoașă”, în serialul Trăsniții trăiește o adevărată dramă. Acesta a fost diagnosticat cu cancer, iar acum actorul face un apel către toți cei care îl cunosc. Constantin Zamfirescu a postat un mesaj pe Facebook în care menționa că va suferi o intervenție chirurgicală la rinichi, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2” a fost mesajul postat de Constantin Zamfirescu.

„Gogoașă” din Trăsniții are probleme de sănătate din copilărie

Actorul a povestit de-a lungul anilor că a avut probleme de sănătate încă din copilărie. Îndrăgitul actor a povestit la un moment dat că în copilărie a suferit un accident vascular în urma căruia nu s-a mai recuperat complet nici până în ziua de azi.

M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a spus actorul într-o emisiune Cu toate astea, Constantin Zamfirescu are o familie frumoasă. Acesta este însurat cu Gabriela, alături de care are trei copii minunați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: