Redactia.ro
Home » Monden » Leonard Miron, diagnosticat cu cancer. Cum arată acum fostul prezentator TV

Leonard Miron, diagnosticat cu cancer. Cum arată acum fostul prezentator TV

GALERIE FOTO (2)

Fostul prezentator TV Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Și mama acestuia s-a confruntat cu aceeași problemă, însă, din păcate, afecțiunea i-a fost fatală.

Leonard Miron va împlini 50 de ani în aprilie 2019. Invitat la Antena Stars, fostul prezentator, aflat de ani de zile în Anglia, a mărturisit că are cancer pancreatic.

El spune că urmează un tratament revoluționar, dar că a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși momentul în care a aflat de boală.

„Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată.

Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron.

După ce a aflat de boală, el spune că a renunțat să mai fumeze.

Leonard Miron a părăsit România de 16 ani

Miron locuiește de 16 ani în Anglia, alături de Miguel, iubitul său.

El a recunoscut că este homosexual în urmă cu câțiva ani. Fostul prezentator TV a mărturisit că a avut și relații cu femei, dar și-a dat seama ulterior că este atras de bărbați.

„La un moment dat mi-au plăcut și fetele. Da, am încercat și să am relații cu femeile. Nu pot să spun când mi-am dat seama că trebuie să renunț la ele.

Am avut două relații cu bărbați înainte de Miguel, de opt ani și de patru ani. La un moment dat mi-am spus că n-are rost să mă mint pe mine, dar nici n-am vrut să-mi mint familia.

Asta a fost ideea! Întâlnirea cu el mi-a bulversat viața. Nimeni nu mă poate convinge să renunț la Miguel. Nu l-am înșelat niciodată”, a spus Leonard Miron în emisiunea „Wowbiz” de la Kanal D.

Citește și: Boala de care suferă Rona Hartner. Ce simptome are şi când e cazul să mergi la medic

Cancerul de col uterin, boala care afectează mii de românce. Ce simptome are

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: