Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă Mugur Mihăescu? Garcea de la Vacanţa Mare se plânge că Guvernul i-a ucis afacerile

Cu ce se ocupă Mugur Mihăescu? Garcea de la Vacanţa Mare se plânge că Guvernul i-a ucis afacerile

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai fervenți atacatori ai închiderii restaurantelor și a Horeca, în general, din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta nu este deloc mulțumit de măsurile pe care le-a luat Guvernul în ceea ce privește această industrie.

Mugur Mihăescu este nemulțumit de măsurile pe care le-a luat Guvernul

Este unul dintre cei mai pasionați critici ai Guvernului, pentru faptul că a închis industria Horeca prin măsurile luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Cel care îl întrepreta pe Garcea este foarte supărat și îi acuză pe conducători că ucid afacerile. Asta tocmai pentru că și el deține trei puburi în Centrul Vechi al Capitalei.

”HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului. Ştiţi bine că atunci când am deschis prima oară restaurantele şi am respectat regulile pe care dumneavoastră le-aţi impus, de bună credinţă, ştiţi bine că în acel moment numărul de cazuri a stagnat, nu era în creştere, ci a explodat odată cu întoarcerea oamenilor din vacanţă, cu începerea şcolilor, a explodat şi mai abitir odată cu ieşirea masivă a electoratului la vot” , susține actorul.

Mugur Mihăescu, despre măsurile guvernului Orban: „Opriţi asasinarea”

Mugur Mihăescu susține că modelul Suediei în lupta cu coronavirus este cel care ar trebui implementat și în țara noastră, iar măsurile luate de autorități nu se dovedesc a fi eficiente, pentru că epidemia doar crește și nu se vede niciun fel de regres.

„Opriţi asasinarea, domnule Orban! Opriţi asasinarea HoReCa! Poate dumneavoastră vreţi să faceţi ceva ca să opriţi acest număr mare de cazuri. Nu aceasta este metoda, s-a dovedit peste tot în lume că nu ţine treaba asta. Nu este normal de 9 luni aceleaşi plăci asurzitoare să le auzim de la Arafat şi Tătaru. Aceleaşi plăci: spălaţi-vă pe mâini, puneţi-vă mască. Gata! Am înţeles! Asta facem, ne spălăm pe mâini, punem mască, dar asta nu a scăzut epidemia în nicio ţară din lumea asta. Nu am luat modelul Suediei, care nu mai are epidemie. Noi ce facem? Ne asasinăm ţara”, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: