Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Gina Pistol în copilărie! Vedeta a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Cum arăta Gina Pistol în copilărie! Vedeta a trecut printr-o transformare spectaculoasă

GALERIE FOTO (3) Gina Pistol și-a pregătit geanta pentru maternitate

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase vedetă din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cum a arătat aceasta în copilărie.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

De-a lungul timpului, Gina Pistol a atras atenția publicului cu ochii ei mari și albaștri și cu zâmbetul ei molipsitor. Prezentatoarea este considerată una dintre cele mai atractive femei din televiziune și mulți bărbați au încercat să-i devină parteneri, însă doar Smiley a reușit să-i cucerească inima.

De câțiva ani are o relație cu artistul Smiley, iar acum cei doi așteaptă primul lor copil. Viața ei este una perfectă, având o familie fericită și o carieră de succes în televiziune, însă puțini știu cum arată Gina Pistol în copilări.

De curând, au apărut imagini în mediul online cu frumoasa blondină în ipostaza de copil. La prima vedere nu îți dai seama că este chiar Gina Pistol, însă dacă privește cu atent, trăsăturile unice ale acesteia se vedeau încă de la o vârstă fragedă.

Pe numele ei adevărat Georgeta Pistol, vedeta s-a născut pe 9 decembrie în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. A terminat Școala de Arte și Meserii și a început cursurile Facultății de Transporturi. Însă întotdeuna și-a dorit să lucreze în industria de divertisment, iar viața a condus-o spre modelling.

După puțin timp, i s-a oferit șansa de a lucra în televiziune, unde a rămas până în ziua de azi. În prezent, Gina Pistol prezintă două dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune: „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol: ”Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic!”

Pentru Gina Pistol, viața a început cu un vis, fără să știe că planurile din copilărie aveau la un moment dat să devină realitate. Prezentatoarea emisiunilor ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express” a vorbit despre cum destinul a surprins-o, căci lucrurile la care se gândea de la o vârstă fragedă i s-au îndeplinit.

Însă, în spatele acestei imagini se află o dramă. Pe când avea doar 6 ani, părinții fostului model au divorțat, moment care a marcat-o pe blondină.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a spus Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: