Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată gospodăria Alexandrei și a lui Ionuț Bodi

Cum arată gospodăria Alexandrei și a lui Ionuț Bodi

Alexandra și Ionuț Bodi, ,,Regii” de pe TikTok le-au mai făcut o surpriză fanilor. Cei doia u povestit cum arată gospodăria lor din Mureș. 

Cum arată locul în care trăiesc

 

Alexandra și Ionuț Bodi le-au mai făcut încă o surpriză fanilor de pe TikTok și au arătat cum arată gospodăria lor. Cei doi au recunoscut că primesc ajutor de la oameni pentru a se descurca cu neajunsurile.

Chiar dacă se confruntă zilnic cu diverse lipsuri, Alexandra și Ionuț Bodi nu ezită să își arate dragostea pe rețelele de socializare. Cei doi se declară foarte fericiți împreună, dovadă fiind și postările de pe TikTok.

Însă, nu mulți știu cum arată locul în care aceștia trăiesc zilnic. Alexandra Bodi a arătat locul în care aceștia își duc traiul zilnic. Alexandra Bodi a povestit că locuința sa și a soțului ei se află aproape de marginea unui sat din Mureș. Cei doi locuiesc alături de fetița lor într-o singură cameră.

 

Primesc bani de la oameni pentru a avea ce să mănânce

 

 

lexandra  primesc bani de la oameni pentru a găti zilnic. Cei doi trăiesc și de pe urma animalelor pe care le au în gospodărie. Alexandra Bodi a spus că au doar cu un porc și niște câini. Femeia din Mureș a declarat în repetate rânduri că obișnuiește să gătească zilnic, însă pentru ca acest lucru să fie posibil îi ajută oamenii cu bani.

„Avem un porc și căței. Ne mai ajută lumea, ne sună și ne ajută. Gătesc în fiecare zi”, a spus Alexandra Bodi pentru emisiunea „Acces Direct”.

Ionuț Bodi amărturisit că își dorește și o magazie. „Am de făcut o magazie pentru lemne”, a mărturisit Ionuț Bodi.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare, s-au înțeles, motiv penntru care s-au și căsătorit anul trecut.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: