Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc?

Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc?

GALERIE FOTO (5) Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc

Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc? Adrian Enache a divorțat de mama fiicei sale în 2009, pentru a avea o relație cu Iuliana Marciuc. Cu toate astea, puțini știu cum arată Corina, fosta soție a artistului și cu ce se ocupă.

Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc?

Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc? Adrian Enache a fost căsătorit cu Corina, mama fiicei sale, de care a divorțat în 2009. În prezent, fosta soție a artistului este manager la o agenție de turism și iubește să călătorească peste tot în lume. Corina postează des fotografii pe rețelele de socializare aflându-se în locații exotice, semn că a trecut peste suferința provocată în 2009. Cum arată în prezent Corina, femeia pe care Adrian Enache a părăsit-o pentru Iuliana Marciuc?

De-a lungul anilor, Corina și Iuliana au fost femeile care l-au iubit la nebunie pe Adrian Enache, și chiar dacă era căsătorit cu Corina, artistul avea o relație și cu Iuliana Marciuc. Astfe, artistul a fost nevoit să facă o alegere. Timp de 14 ani, cântărețul a dus o viață dublă, dar a rămas un tată devotat, iar de câțiva ani, acesta îi este alături fiicei sale non-stop. În 2014, Corina Enache a vorbit despre situația petrecută între ea și soțul, dar și cum a ajuns să lege o prietenie cu amanta partenerului ei de viață. „Eu aveam 23 de ani când m-am căsătorit, în anul în care am divorțat se împlineau 20 de ani de căsătorie, au fost și ani frumoși, am avut-o pe Diana, Diana face acum 18 ani, judecă, înțelege foarte bine, are prieteni care o tot întreabă ce e balamucul ăsta”, a declarat la acea vreme Corina Enache.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Corina a clarificat întreaga situație. „Ea a fost insistentă în privința acestei relații. Eu am aflat din presă că au o relație. Măi, am încercat să vorbesc cu ea și, îți dai seama că în momentul ăla relația noastră s-a cam destrămat, când am aflat că devine tată din nou i-am cerut să divorțăm, sunt 1000 și 1 de familii care au astfel de situații, mie nu mi-a recunoscut în primă fază ca e copilul lui. Am decis că fiecare crește cu mama lui și tata pendulează.”, a mai spus Corina. Cei doi au divorțat după insistențele nenumărate ale Corinei, dar și ca urmare a presiunilor venite din partea Iulianei. După ani de zile, Corina s-a resemnat și a numit-o vinovată pe Iuliana de destrămarea căsniciei sale.„Ea este unul dintre factorii care au stricat căsnicia, e ok, nicio problema, ai stricat, fiecare merge pe drumul lui. El e un om liber care poate să stea unde vrea”, a mai spus aceasta.

Fiica lui Adrian Enache a dezvăluit că părinții lui dorm împreună

Fără să-și dea seama de consecințe, Diana a dezvăluit acum câțiva ani că tatăl său mai doarme cu mama sa, din când în când. Încercând să justifice ce a zis fiica sa, Adrian Enache a spus că mai rămane să doarmă în casa fostei soții, dar într-o cameră separată.

Nu trebuie sa o duc pe Diana acasa? Trebuie sa ai grija de ambii copii. Eu dorm unde am dormit 18 ani. Cand am treaba cu Diana si e necesar ca in seara respectiva, raman si dorm in camera mea. Cand am treaba dincolo, raman sa dorm cu David. Acolo dorm in camera mea unde vin si David si Iuliana si ma intreaba „Cand mai vii?”. Eu pentru copiii mei las totul la o parte. Indiferent de ce zice lumea. Ii indrum si trebuie sa fiu aproape de ei.”, a spus artistul.

De ce Adrian Enache nu s-a căsătorit cu Iuliana Marciuc

Iuliana Marciuc, 53 de ani și Adrian Enache, 54 de ani au o relație atipică. Cei doi au împreună un fiu, David, de 14 ani, dar cu toate astea aceștia nu s-au căsătorit. Iuliana a declarat în cadrul unui interviu că este logodită cu Adrian Enache de 10 ani, având 15 ani de relație. ”Nu ne-am gandit sa ne casatorim, insa eu cred ca daca nu a fost atunci, la inceput, nu stiu daca schimband regulile jocului cumva nu gresim. Si atunci, daca gresim, daca ne e bine asa, de ce sa ne casatorim? Casatoria cred ca e principalul motiv de divort. Nu vreau sa am acest motiv”, a marturisit Iuliana Marciuc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: