Redactia.ro
Home » Monden » Iuliana Marciuc a spus, în sfârșit, adevărul. De ce nu s-a căsătorit până acum cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc a spus, în sfârșit, adevărul. De ce nu s-a căsătorit până acum cu Adrian Enache

GALERIE FOTO (7)

Relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache este una strânsă, deși aceștia nu sunt căsătoriți. Cei doi sunt împreună de 25 de ani, dar au preferat să nu îi lege o semnătură și un document. Ce a spus Iuliana despre relația cu logodnicul său?

Iuliana Marciuc a spus, în sfârșit, adevărul. De ce nu s-a căsătorit până acum cu Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea Tv, în vârstă de 53 de ani și cântărețul de 54 de ani sunt împreună de 25 de ani.

Deși nu sunt căsătoriți, Iuliana și Adrian sunt logodiți de 10 ani. Într-un interviu acordat pentru Click.ro, Iuliana Marciuc a mărturisit care este motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit. ”Nu suntem casatoriti, suntem logoditi de 10 ani, cand am implinit 15 ani de relatie. Anul acesta am implinit 25 si am facut o mare petrecere. Nu ne-am gandit sa ne casatorim, insa eu cred ca daca nu a fost atunci, la inceput, nu stiu daca schimband regulile jocului cumva nu gresim. Si atunci, daca gresim, daca ne e bine asa, de ce sa ne casatorim? Casatoria cred ca e principalul motiv de divort. Nu vreau sa am acest motiv”, a marturisit Iuliana Marciuc. Cei doi formează o familie fericită, având un băiat, David, în vârstă de 14 ani care seamănă leit cu tatăl său.

Cum a cucerit-o Adrian Enache pe Iuliana Marciuc

Gazda emisiunii “Destine ca-n filme”, de la TVR 2, Iuliana Marciuc l-a cunoscut pe Adrian Enache la mare, în 1995. Deși la acea vreme, prezentatoarea Tv era căsătorită cu omul de afaceri Remus Posea, iar artistul era însurat cu soția sa, Corina, având și o fiică, Diana, cei doi s-au îndrăgostit și și-au jurat iubire pentru toată viața.

La acea vreme, iubirea dintre ei a fost criticată de foarte multă lume, dar după aceștia au pus piciorul în prag. În 2009, Iuliana și Adrian au divorțat de partenerii lor, iar la scurt timp s-au mutat împreună într-un apartament din Băneasa. „Relaţia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei adevărate poveşti de iubire, cu momente de fericire nebună, cu vacanţe superbe, petreceri alături de prietenii cu care împărţeam clipele libere, dar şi cu zile de singurătate, încărcate de povara unei vieţi, într-un fel, clandestine. Spun «într-un fel», pentru că noi ne-am afişat împreună şi nu ne-am ascuns niciodată iubirea, a declarat Iuliana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: