Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu s-au căsătorit până acum Adrian Enache și Iuliana Marciuc. Explicația vedetei TVR

De ce nu s-au căsătorit până acum Adrian Enache și Iuliana Marciuc. Explicația vedetei TVR

GALERIE FOTO (2) Adrian Enache

Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi se iubesc de 25 de ani, dar nu au ajuns niciodată la altar.

Îndrăgitul solist, în vârstă de 53 de ani, și realizatoare de televiziune, în vârstă de 52 de ani, nici nu plănuiesc să se căsătorească. Au făcut însă logodna, la Balcic! „Nu, nu. Nu, dacă nu am făcut-o până acum, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla ca să o fac”, a declarat Iuliana Marciuc pentru adevarul.ro.

Iuliana Marciuc a ajuns la concluzia că o simplă foaie de hârtie ajunge să capete o importanță mult prea mare. „Nu am mai discutat despre căsătorie pentru că amândoi am mai trecut prin această experienţă şi am înţeles că nu actele certifică fericirea, ci iubirea şi puterea de a întreţine permanent iubirea”, a mărturisit vedeta.

Prezentatoarea TV consideră că oamenii se grăbesc atunci când se căsătoresc și tocmai de aceea se ajunge la divorț atunci când apare un impas familial. „Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a mărturisit vedeta.

Adrian Enache a trăit cu două femei în același timp

Artistul a trăit, timp de 14 ani, o viață dublă, jonglând între soție și amantă. Corina Enache l-a iubit la nebunie. A închis ochii la infidelitățile lui de frică să nu fie părăsită. A legat chiar și o prietenie cu Iuliana. Cele două au împărțit același loc de muncă în anii ‘90, la un magazin de haine situat în centrul Capitalei, unde Marciuc era co-acționar, iar Corina avea funcția de director general.

Iuliana Marciuc, Adriana Enache și fosta lui soție, Corina

După 20 de ani în care i-a fost alături lui Adrian Enache, Corina s-a resemnat, a acceptat situația și a divorțat de el. Divorțul s-a pronunțat în 2009. Au împreună o fiică, Diana, de 23 de ani. Cinci ani mai târziu, aceasta o numea pe Iuliana Marciuc ca fiind vinovată de destrămarea relației.

Povestea de dragoste dintre Adrian Enache și Iuliana Marciuc este una din cele mai spectaculoase din showbizul românesc. S-au cunoscut în 1995, dar au ajuns să se logodească abia în 2010, după numeroase despărțiri și împăcări. Cum a început, însă, povestea de amor dintre cei doi este, însă, un mare mister. Rodul iubirii lor pătimașe este David, care a împlinit 14 ani în toamna anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini