Redactia.ro

 Leonard Miron a vorbit despre boala necrutatoare cu care a fost diagnosticat: „Mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încat nici cel de Sus nu mă vrea”

 Leonard Miron a vorbit despre boala necrutatoare cu care a fost diagnosticat: „Mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea”, spus celebrul prezentator intr-un interviu emotionant pentru „Agentia Vip”.

Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. – Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva. Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidez. M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora„, a spus Leonard Miron, la „Agenţia VIP”.