Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent Daniel Radcliffe, actorul care a inspirat o mulțime de copii în Harry Potter

Cum arată în prezent Daniel Radcliffe, actorul care a inspirat o mulțime de copii în Harry Potter

Daniel Radcliffe, cunoscut ca Daniel Jacob Radcliffe, este unul dintre cei mai cunoscuți actori. Începând cu anul 2022, valoarea netă a lui Daniel Radcliffe este de 110 milioane de dolari. Acesta și-a acumulat averea netă prin cariera sa colosală. Iată cum mai arată actorul tău preferat din Harry Potter, la vârsta de 33 de ani!

Daniel Radcliffe s-a bucurat de o celebritate încă de mic copil

Daniel Radcliffe este cunoscut în mod popular pentru că a interpretat celebrul rol al lui Harry Potter în populara serie de filme. Acesta avea doar 12 ani atunci când a fost ales pentru interpretarea acestui rol.

De asemenea, este cunoscut și pentru că a interpretat diverse alte roluri celebre în mai multe filme populare, cum ar fi „The Woman în Black”, „Swiss Army Man” și „The Lifespan of a Fact”. Alături de acestea, este și un cunoscut filantrop care a contribuit la numeroase organizații de caritate.

Familie, prietene și relații

Numele tatălui lui Daniel Radcliffe este domnul Alan George Radcliffe, care este agent literar, iar numele mamei sale este doamna Marcia Jeannine Gresham, care este agent de casting și a participat la filme precum „The Inspector Lynley Mysteries” și altele. El este singurul copil al părinților săi.

Daniel Radcliffe este necăsătorit. Acesta are o relație cu actrița americană, Erin Darke. Relația lor a început în anul 2013. S-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Kill Your Darlings”. De atunci se bucură de o relație de lungă durată și împărtășesc o legătură foarte strânsă.

Cum arată Daniel Radcliffe în 2022

Daniel Radcliffe este un tânăr arătos, inteligent și chipeș, cu o personalitate fermecătoare și impunătoare. El deține un fizic puternic și atrăgător, cu măsuri corporale impresionante și un tip de corp normal.

Acesta are o înălțime de aproximativ 1,70 m și o greutate corporală de aproximativ 60 kg. Actorul are părul scurt și elegant, de culoare șatenă și are, de asemenea, ochi frumoși și hipnotizanți de un albastru superb!

Actorul nu are conturi pe rețelele sociale, însă fanii acestuia se asigură că postează în mediul online cele mai noi apariții ale actorului:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Radcliffe (@daniel9340)

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Daniel Radcliffe descrie cum „panica” de a-l interpreta pe Harry Potter a dus la „multă băutură

Daniel Radcliffe vorbește despre presiunea cu care s-a confruntat în timpul filmărilor pentru filmele „Harry Potter” și despre cum acest stres l-a dus la consumul de alcool. Acesta nu mai bea din anul 2010:

„Dacă ieșeam în oraș să beau și mă îmbătam, îmi dădeam seama că atrăgeam foarte mult atenția pentru că nu eram doar un puști care bea, era Harry Potter care consuma alcool într-un bar. (…) Multe dintre aceste probleme cu băutura au apărut când se apropiau filmările pentru ultimele filme al lui Potter. La fel și atunci când am terminat să le fac pentru că eram panicat fiindcă nu știam ce se va întâmpla cu viața mea după această etapă.”, a declarat Radcliffe într-un interviu pentru BBC Radio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: