Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent viața Danei Hauer. Actrița a jucat-o în trecut pe iubita „Pisi” din Inimă de țigan

Cum arată în prezent viața Danei Hauer. Actrița a jucat-o în trecut pe iubita „Pisi” din Inimă de țigan

GALERIE FOTO (5)

Dana Hauer a fost un nume care a răsunat puternic în industria telenovelelor, mai ales datorită rolului său în fenomenala serie „Inimă de țigan”. Personajul ei, „Pisi”, a fost atât iubit, cât și urât de către public, dar cu siguranță nu a trecut neobservat.

În prezent, Dana Hauer s-a retras din lumea actoricească și și-a îndreptat atenția către o altă pasiune. În prezent se dedică propriei sale afaceri, care pare că-i merge ca pe roate.

Viața în lumea televiziunii, un real succes

Popularitatea Danei Hauer în România a atins cote maxime odată cu apariția sa în rolul lui Pisi din telenovela „Inimă de țigan”. Interpretarea ei a captivat atenția publicului și a fost unul dintre motivele principale pentru succesul acestei producții. Chimia sa cu personajul Gigi Dumbravă, jucat de un actor mult mai în vârstă, a stârnit dezbateri și a adus în prim-plan ideea de relație de acest gen. Cu toate că mulți se așteptau să o vadă în continuare pe micile ecrane, Dana Hauer a luat o decizie surprinzătoare după încheierea serialului.

S-a retras din lumina reflectoarelor și s-a întors la pasiunea ei inițială: frumusețea. Astăzi, Dana își câștigă traiul dintr-un salon de înfrumusețare pe care l-a deschis în orașul său natal, Vâlcea. În Vâlcea, Dana Hauer trăiește într-o casă impunătoare alături de partenerul ei de viață și fiul lor. Luxul și rafinamentul se regăsesc în fiecare colțișor al locuinței lor, iar salonul ei de înfrumusețare este o destinație de referință pentru locuitorii din zonă.

„Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt țgenistăț. Dar nu pun bombe, pun gene.”, declara Pisi pentru unica.ro în urmă cu ceva timp.

Se poate mândri cu o casă în stil baroc

Dana Hauer își găsește astăzi liniștea și confortul într-o casă impunătoare. Aici, alături de partenerul ei de viață și de fiul lor, trăiește într-un adevărat paradis al luxului și opulenței. Locuința Danei Hauer impresionează încă de la intrare. Cu o curte imensă, amenajată cu bun gust și înconjurată de o atmosferă de liniște și eleganță, casa ei este o adevărată oază de relaxare. Piscina proprie completează peisajul, oferind un refugiu perfect în zilele calde de vară.

Interiorul casei nu dezamăgește nici el, reflectând aceeași atmosferă de lux și bun gust. Decorată într-un stil baroc rafinat, locuința emană eleganță și rafinament în fiecare detaliu. Mobilierul și accesoriile sunt alese cu grijă pentru a completa atmosfera nobilă a încăperilor. Un lucru interesant este că Dana Hauer pare să fi preluat din personajul său, Pisi, și în viața reală.

Stilul baroc care domină locuința ei poate fi considerat o reflectare a gusturilor și preferințelor personale ale actriței. Această asociere între personaj și viața reală adaugă un element de autenticitate și interes în povestea ei. Dana Hauer nu se sfiește să recunoască faptul că această locuință impresionantă a necesitat o investiție considerabilă.

„Îmi plac stilul baroc. Îmi place luxul, dar sunt și modestă. Nu vreau să mă laud. Acum vreau doar să vă arăt casa mea, nu să mă laud. (…) Am cumpărat-o de la niște fini și am investit vreo 40.000 (n.r euro). Dar ea e scumpă. Nu aș vrea să zic prețul. Poate să ajungă la jumătate de milion de euro. Stau aici de 6 ani. Eu sunt de la Sibiu și am stat pe la București vreo 10 ani, în chirie. Niciodată n-am căutat chestii foarte scumpe.”, declara Dana Hauer în emisiunea lui Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: